Sunday, August 30, 2009

++spEciaL fOr Qiqie++

setelah kejadian smlm...
aku mkn sedar n byk berfikir...
btl kate ko qiqie..
kite same2 penat n tension smlm..
tu yg msg2 sensitif..
huhu

aku try drop comment kt blog ko tu..
tp xleh gak..
(even awa kate leh..aku dh try lg..tp still xleh)
so aku bg msg kt fb ko je td..
klakar kan kite..
dok satu blk..
slalo gelak n citer same2..
same2 kepoh + kecoh..
dua2 sengal..
tp sesekali bile kite gaduh..
trs msg2 diam..
tbe2 kite jd manusia plg pendiam..
hihi

aku pn nk minta maaf..
i'm so sorry..
maybe aku salah gak..
0-0 k..
aku syg ko..
i luv our frenship soooo much..
aku leh hidup tnpa bf..
tp aku xleh hidup tanpa kwn2 cm ko...
frenz r da most important 4 me..
kite kwn sampai mati..
frenz 4 ever..
aku tunggu ko blk sini..
kite borak byk2..
aku nk tau citer kekasih ko antar balik tu..
hihi

my dear fren, qiqie..
i'm waiting 4 u..
cpt blk s.alam..
hihi


2 Comments:

  1. ++ QiqIE LaLa ++ said...
    klakar ek kite nie?
    dua2 spakat xnk b'ckp..huhu..
    tp bgs gak skali-skala gaduh..
    bleh muhasabah diri sndr..
    aku tau, aku kdg2 ske t'tggikan sore..
    tp aku xde niat pun nk wat mcm tue..
    nie jer lah sifat aku yg susah nk dibuang(byk lg sbnrnye sifat aku yg susah nk dikikis..hehe)
    emm,nnti balik shah alam aku cite pasal kekasih ati jmput aku tue..
    aku sedih sbnrnye skrg nie..
    rasa nk nangis jer..
    ko tggu jer lah isnin nie aku balik cite..
    nk tulis pjg plak kat komen ko nie..
    Nur Faizura binti Ahmad Fuadi said...
    aka fara n kak nor gado upe nye ..
    haha .
    da baek kn ? tamo gdo2 agyyy ..
    kak nor mmg kejam !
    haha . tp lam ms yg sme dy baekkkkk killer !
    haha .

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails