Thursday, July 23, 2009

pEnat + LegA

yahoo..aku berjaya gak siapkan lab report corrosion setelah aku berhempas pulas dr ptg td..pening gak pale aku ni..dh tin ton dah..huhu..ptg td kls CAD/CAM batal..then on da way nk kuar dr fact meki,dgr letupan kuat..entah apa ntah yg meletup..kami lah saksi kejadian..kecoh gak r..
hehe

xsempat nk reply msg sape2 mlm ni..bkn pe..di samping ke 'busy' an yg melampau ni,crdit aku juga was running down..maxis n celcom..dua2 dh nk abs..kakak, cpt lah topupkan adik mu ini..so aku hnya me'reply' msg2 yg ku anggap pnting je..kalo remeh temeh tu..sorry kepada kwn2 ku ats kekurangan aku utk me'reply' msg2 korg..hihi

td ida msg aku..
waaaaaaaaaa...tibe2 dia bawa pesanan dr iwan lak..
iwan tanya ida,nape dia tpn aku tp x dpt..n msg pn x berbalas..
siap suh tnya aku lg aku ni dh ada pakwe ke lum..
hish..mamat ni..kes berat..
ingat dia dh lupekan aku
upenyer dia cr aku smpai skrg
mmg dia ada tpn td..
tp aku dah set name dia 'jgn angkat' kt phone aku..
bile aku tgk name tu..aku x angkat lh..
tp nk sedapkan citer,aku ckp kt ida..aku ada kls ms iwan call td..huhu..
aku terpaksa menipu..xpe..tipu sunat..hehe
tibe2 ida ckp kt aku..cmne kalo tbe2 iwan tu msk meminang aku?
dh lah dia dh tau umah aku..umah dia pn dekat..
tp minta2 r iwan x t'pk nk wt smpai cmtu..mati aku
dh lah mak aku dulu pernah ckp dia suka tgk iwan tu ms dia dtg dulu..
tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

dh kul 1 lbh
bdn pn dh sengal giler ni
nk tido..tp mls
waaaaaaa..mlm esok kena tido kolej lak
kena wt keje..
xdpt r aku on9
huhu

aku dh semakin kurang rapat ngn 'kwn' ku..
ni sume sejak dia bg kate2 yg agak mengguris hati aku..blh dia wt muka selamba je..
dh ckp aku mcm tu,pastu nk wt mcm biasa..it can't b like dat..i'm feel not comfortable..huhu
aku pn x fhm
ke'konfius'an melanda ku..huhu


Wednesday, July 22, 2009

++kEpenAtaN++

hari ni aku penattttttttttt giler....kls full dr kul 8-6 ptg..gape pn 1 jam je pg td..huhu..dh lah ari ni hujan lebat giler..kebetulan aku tertinggal payung aku..berkejar2 dr fact aku nk ke fact meki lak..giler penat..
baru rs hari cm full gle..
blk umah trs solat..then msak...
after mkn..aku trs on lptop..mlm ni wt lab report corrosion..waaaaaaaa..pening pale aku..huk huk huk
ramai lak org msg aku mlm ni..
sorry sume org..aku bz sgt
xlarat nk capai nset..apatah lagi nk me'reply' msg2 kalian..
maafffffffff...

mata pn dah lilonk ni..
huhu
tdo lah fara...

mlm smlm aku dh settle habisan2 ngn boy
yahooooooo...
mmg dh stop sumenye ngn dia
hidup aku kembali ceria
good bye boy
g lah bawa kenangan ko skali
aku mls dh nk simpan apa2
dulu ko kate aku ego..
yup..aku admit..aku mmg ego..
tp setelah sumenye terjadi...skrg ni kite same2 sedar...
ko lg EGO dr aku..
pk2 lah wahai boy..

gud nite sume

Monday, July 20, 2009

20 july 2009

wah..baru seminggu je ke aku kt shah alam ni..rs mcm dh lame gile blk sini..hehe
ari ni kuliah cm bese
agak penat gak r sbb cuaca pns..aku pose ari ni..ngn teha n qiqi..
aku pn x sure pose sunat ke ganti
bkn pe..aku rs mcm aku dh abs ganti..sbb ms raye ktorg dh pose 6..then,ktorg ada pose lg after that..tp x bape sure..
so ktorg pose jelah ari ni..
lg afdal kan
pose pn dh nk dekat...
sekejapnyer ms berlalu..
aku rs mcm baru je pose thn lps
n mcm2 benda jd dlm ms setahun ni
huhu

blk kls,trs on laptop
msg2 mls nk msak utk berbuka..so rncg nk mkn kt luar..rindu gler nk mkn nsi ayam kt kedai blkg..hehe

ni pn dh kul 6 lbh..
aku x solat asar lg
kalo kt umah sure mak aku dh bising..
mak..linda minta maaf..hehe
esok pg ada kls jepun
waaaaaaaaaaaaaaa...mlsnyer nk bgn pg
esok ad 2 lab plak tu
dah lah 1 lab 3 jam
lab colloid n lab CAD/CAM...huhu
penatlah sok...

bile lah nk g genting ngn bdk2 ni
msg2 diam je
erm..terpaksalah aku yg jd tkg arrange mcm reunion ari tu
guys..
i miss u all...
x sabar nk lepak ng dorg..
ruby,norly,ina,azimah,zal,azrizal,kermore,iqbal,hanem,huda,suraya...n rmai lg lah
jom lah g genting...........


"Akan tiba satu ketika di dalam kehidupan apabila anda teramatkan
rindukan seseorang sehingga anda ingin menggapainya dari mimpi anda
dan memeluknya dengan sebenar.

  1. Mimpilah apa yang ingin anda mimpikan,
  2. pergilah ke mana-mana yang ingin anda tujui dan
  3. jadilah apa yang anda
  4. inginkan kerana anda hanya memiliki satu kehidupan dan satu peluang
  5. untuk melakukan semua perkara yang ingin anda lakukan"

Kata2 renungan kt atas ni aku amik dr internet..erm..rindu seseorg mmg wt kite rs cm nk pelok dia..tp dlm mimpi blh lah..nk pelok btl2 kena selinging ngn mak aku kan kalo dia tau...hehe..
aku mmg wt mcm apa yg ada dlm ayat kt atas ni..aku wt sume benda ikut apa yg aku nak..aku rs aku berhak sepenuhnyer ke ats diri aku ni..so,aku berhak tentukan org yg mcm mane yg aku nk jd..so aku mmg pilih watak camni..aku mmg ada prinsip dlm hidup aku..aku yg tentukan camne org yg aku nak..salah ke?...aku mmg mcm ni..ini hidup aku..aku x nk berubah sbb org lain..
aku nk org lain trima diri aku seadanya..huhu
nape ssh sgt org lain nk fhm????

mcm lilin kat atas tu..
dia akan membakar diri dia selagi dia nak
menerangi org lain
aku pn nk jd camtu
ramai org ckp aku menceriakan dorg
tp smpai 1 ms,dorg akan lupe gak kegembiraan yg aku pernah bg
bile dorg rs dorg xkn dpt apa yg dorg nk dr aku..aku plak di persalahkan
aku msh ingat n xkn lupe ayat yg 'kwn' aku bg tau aku smlm
aku x skitkan hati sape2 pn
dia x kenal aku
dia xkenal diri sbnar aku
xsmpai 3 bln dia kenal aku
dia xberhak nk judge aku mcm tu
aku bkn playgurl
aku x jht smpai nk kecewakan n mainkan perasaan org
huhu



Sunday, July 19, 2009

++peRihaL kwn2++

kwn2
mcm2 kan dgn dunia kwn ni
ada kwn yg baik
ad yg ikhlas
ada yg jht n suka amik ksmpatan
ad yg pura2 baik
mcm2 ada
aku pn x terkecuali jumpa ngn mcm2 jenis kwn ni

kt umh sewa aku ni pn dr dulu ada je mslah
ktorg ok sbnarnyer
tp ada je sorg yg x ok
n wt org lain x ok same
dulu mula2 msk
as n sue yg x ok
bile dorg dh kuar,muncul lak minah senget tu
ktorg bersabar smpai sem lps
tp sem ni, wujud gak minah senget baru
huhu
mcm2 hal lah

kenapa lah dorg ni wt something tnpa berpk
pk lah org lain gak
org lain pn ada perasaan gak
sengal tol lah dorg ni
lantak lah
yg pnting kami dh last sem
mls nk lyn minah otak senget ni
hehe

aku pnt update blog dr td
bile jumpa yg berkenan,xleh lak
last2 guna yg ni jelah
org kate kena bersyukur
hehe

notes x bace lg
waaaaaaaaa
study study study

hari ni aku sedikit bengong
gaduh skit ngn 'kwn' aku
entah lah
aku main tdk faham
tlgggggggggggggg
nape aku makin sensitif?
akhirnye dia ckp gak apa dia anggap psl diri aku ni
ni antara ayat dia

"ko mmng sesuai kwn2 ngn pmpn je fara..
kalo ngn laki..
ko susa nak rapat kot..
laki pn susa nak phm ko..
btol ckp ko..
sape2 pinang..ko terima je la..
sume laki yg tngok ko akan suke kat ko..
serius..
tp..
kalo laki2 tu ikhlas..
die mgkin x lama ngn ko.
melain kn laki2 yg nak buat ko sbg skandel je.."

kalo korg jd aku..
ap korg rs?
huhu
aku kecik ati gak r
org lain x fhm aku sbnarnyer
dorg tau ckp aku mainkan hati org je
tp dorg yg x fhm apa2
aku xpernah main kan perasaan org

'kwn' aku ckp aku main kn dia
aku xpernah declare apa2 ngn dia
dia tau ktorg kwn
dia pn slalo mention ktorg hanya kwn
dia tau mslah aku
tp kalo dia nk lbh,dia sndiri tau
huhu
org lain pn aku ckp kwn je
mmg aku xmainkan perasaan org

tp 'kwn' aku tuduh aku gak
aku kecik ati sgt
huhu

skrg aku mmg dpt ramai kwn baru
org hulur salam perkenalan,aku smbut jelah
x slh aku ramai kwn
sbb aku mmg suka berkawan..huhu

aku x sedia lg lah nk serius
xleh ke sume org jd kwn aku cm bese je

'kwn' ku
aku xpernah tipu bile aku ckp aku syg ko
tp klo ko asyik x caye n nk pertikaikan..
its up 2 u lah
huhu

++sKrip 7707++

smlm aku kuar gak
tgk wyg
ngn lan
b4 tu jumpa liza jap
x best sgt r citer tu
citer dlm citer
huhu
entah apa2 je

nk tgk citer antu indon
tp takot lak seram sgt
kalo tgk ramai2 aku brani lah
hehe

Saturday, July 18, 2009

++hiDup ini++

hari ni kls 2 jam je
dh setahun xde kuliah ari jumaat..
so
ari ni rs lain je
lg2 time nk berebut bus tgh ari td
punye lah ramai org
last2 ktorg mkn kt DC je

after mkn trs tunggu bus
slamt jap je bus dh dtg
blk umh bace mastika
then trs tido
smpai x perasan qiqi balik
huhu
sorry qiqi

pttg masak.
dh lame x msk kt dapur ni
hehe
sedap gle mkn
ngn tempoyak lg
hehe

then solat
n trs buka lptop
line wt hal jap
pnat aku n tehah dok godeh2
last2 fiza pn tlg godeh skali
stakt ni ok gak
ni dh kul 2 pg
ber jam2 aku on9
sakit gak pnggang ni
he

td lan ada msg aku
dia ajak aku kuar esok
siap ajak g tgk wyg lg
nak kuar ke x?
entah lah
aku ckp ngn dia
aku xde mood nk kuar
huhu
aku peningggggggggggggggggggggg
waaaaaaaaaaaaaaa

mlm ni syok ym
ada lah ym ngn sorg mamat ni
best gak citer psl kehidupan ni kan

Thursday, July 16, 2009

++sHoppiNg sAkan++

pergh..
best giler shopping
smpai aku sakit kaki ni
kuar dr kul 2
kul 7.30 mlm baru smpai umah
padahal g 3 serangkai je
bkn turun kL pun
hehe

mcm2 benda aku beli
teman pocek cr kasut
tp last2 as yg beli kasut
aku baru kelmarin kuar shopping
tp ari ni nk shopping gak

kelmarin aku beli kasut, jam n brg2 sendiri
dkt seratus gak r abs
ari ni aku g antar potong suar jeans n slack aku
su pn nk antar skali
syok jln2 mcm2 gak aku beli
aku beli suar jeans
beli gelang cystal
hah..pastu aku join sue g karaoke..
ngn qiqi skali
haha
ngn aku nye tekak yg sakit ni
nk gak melalak
hehe

then
ktorg balik
dh dekat mghrib baru ktorg balik
hehe
baru ingat umh
mmg penat giler jln
entah bape byk kedai ntah ktorg masuk
aku nk cr blaus pn x jumpa
huhu

penat lah
x sempat lg nk update blog ni cntik2
norly dh ajar aku
mesti dia nk tgk blog aku cntik
tp x cntik2 gak
sorry norly meghampakan ko
penat ko ajar aku
huhu

after kuar lab n dh decide sape lg nk join ktorg g jln..
ktorg rncg stop mkn kt seksyen 2 dulu
msg2 dh berkeroncong perot
hehe

so,g lah kedai mkn n cari pot nk dduk
then,ktorg pilih 1 kedai
ms ktorg nk duduk tu aku perasan ad sorg mamat pakai baju belang tu tgk aku semacam je
mcm nk mkn
aku wt bodo je
dia ngn kwn dia sorg
then,dh siap pilih lauk aku pn ddk
nmpk mamat2 tu borak ngn qiqi
pastu bile sume dh dduk,qiqi ckp mamat tu tnya name n no tpn aku kt dia
nk kenal lah kononnye
klakar btl lah
x lame tu dtg lg sorg kwn dia lak dok meja tu
entah dia usha ap ntah

xlame tu dorg abis mkn
tibe2 mamat baju belang tu dtg meja ktorg n dorg hulur kertas kt qiqi
ktorg pe lg
bace r ramai2
mamat tu nk kenal ngn aku
siap bg no phone lg
bkn dia sorg je
kwn dia pun same
so,ad 2 no phone skali
klakar giler
ktorg gelak je
smpai sakit perot
mamat2 tu naik pajero tulis DBKL..
siap hon b4 blah
he

then..ktorg pn dh abs mkn
aku x abs mkn
sebab x sedap lah lauk kt situ
mknan sume krg rs
b4 blah,aku letak tiket bus tarikh semalam kt pinggan aku
siap ngn note yg mamat tu bg no phone
aku x berminat lah nk kenal
bkn pe
bg aku..
semudah mane dorg ngurat aku
semudah tu gak dorg ngurat awek lain
lelaki..bkn leh caye sgt
btl x?
dh xde perasaan kena ngurat camtu
huhu

pg td kul 9 baru terbangun
trs kemas2 brg n iron baju
kul 11.30 ada lab kimia
lame gak dlm lab td
lab 3 jam
tp x sempat gak nk wt experiment 2
bdk2 ni ad yg lmbt
lame dh x masuk lab kimia
b4 ni asyik masuk lab materials je
name pun budak matech kan
hihi

after lab,mmg dh rncg nk kuar
kebetulan su,as n pocek pn nk kuar skali
so..ajak dorg join skali lah
lgpun dh lame x kuar ngn dorg
ex rumet ksygn aku gak dulu
hehe

Wednesday, July 15, 2009

sedih lorrrrrrrrrrrrrrrrr
blog aku mkn x cntik
ape ntah aku tekan td
sume dh lari
tarikh pun x set mcm bese
huhuhu

aku x sempat lg meng'update' template blog aku ni
smlm penat mata aku nk pilih template yg cntik
btl kate norly..
yg lamenye nk memilih
nk tkr jap je
hehe
sabar er norly..
nanti aku tukar gak
mlm smlm mata aku dh x larat
hehe

Tuesday, July 14, 2009

++kaHwin???

ermm......
tibe2 td ada mamat tu msg aku n tanya bile aku nk khwin???
khwin...
calon pn xde..cmne aku nk khwin
hehe
entah lah..
pale aku skrg ni x pk lg pn psl khwin

kdg2 jeles gak tgk kwn2 aku coz ada yg dh khwin..ramai gak r
n yg lain plak status..'gf org'..
tp nk wt camne kan
dh nasib aku cmni..
xdpt dh nk tukar blk
hehe
so skrg go on je ngn life sedia ad yg kdg2 memeningkan ni
huhu

byk lg aku nk kejar dlm hidup aku ni
impian pn byk
so..skrg ni mls nk pk soal2 camni
ada jodoh..1 day nanti aku khwin gak
hehe

tunggu 'kwn' aku ni lmbt sgt lah dia nk on9
kuar g mane lah tu
nanti blk cnfirm dia dh ngntuk
pastu trs tido..
debik baru tau
hehe

++pEniNg++

Waaaaaaa...
skjapnyer ms berlalu..
aku dh sem last dah
rs cm baru je dtg uitm shah alam ni
hehe

erm..ms blk ari tu lan yg amik aku kt bus stop..
erm..mcm bese..
mmg dia yg amik aku pn slame ni..
dah r bus lewat smpai ms tu..
aku mls gak nk minta tlg..
tp minta gak r
dia suke je dpt jumpa aku
huhu
erm...
siap ckp dia rindu sgt kt aku..
aku???
xingat dia pn ms cuti
smpai bufday dia pun aku x wish
aku pn x tau
camne aku nk lari ni
aku ingat selama aku diamkan diri waktu cuti,dia leh lupe kt aku
tp dia ttp ingat gak
aku pn x tau nk ckp camne
perasaan aku pd dia..
dr dulu smpai skrg same je..
perasaan yg sentiasa mcm tu je
suka tp bkn syg
aku pernah try nk syg dia lbh..
but i can't
huhu

smlm n ari ni kls dh start
tp ad gak yg lum start
awal2 sem camni..
aku punye otak..
mmg blurrrrrr
hehe
lecturer ajar kt dpn,aku dgr
tp dgr smbil otak melayang ke lain
of course lah aku ingat umah je
waaaaaaaaaaa
nk balik

rindu kt 'kwn' aku
skrg umh aku dh ad tenet,leh lh aku on9 slalo
leh ym ngn dia
dia kate nk dtg shah alam
yahooooooooo..
leh jumpa dia
lame dh x gaduh ng dia
he

balik sini..
tenung meja..
teringat kt cici aku
cici..maafkan aku
aku x sangka lak mamat sewel tu x pndai jaga ko
mesti dia x ikhlas nk jaga
sbb tu cici aku mati...
mmg aku xkn maafkan mamat sengal tu
dh lah tipu liza n aku..
pastu..dia wt cici mati lak

td baru pas gayut..
fikri tepon aku
waa...x abis2 ng soklan cepu emas dia..'cik fara,bile kite nk jumpa lg?'..
aku penat tol nk jwb soklan tu
dia siap ckp b4 ni aku asyik bz je..
smpai 4 sem dia tunggu nk jumpa ngn aku lg..
huhuhu
pening pening pening
ni sume syafiq punye psl..
suke2 ati je jual no aku..
tp xpe lah..
xkn aku nk mrh shafiq lak kan
dh 2 thn pn berlalu..
huhu

++nEw LiFe beGin++

yahoooooooooooooooo
internet umh aku dh leh guna..
blh lah aku update blog aku ari2..
hehe

aku dh naik sem baru
baru 2 ari kt sini
dh rindu umh
huhu
makkkkkkkkkkkkkkkkkk
ridu
linda nk dok umh lg
huhu

mcm2 bnda jd sjk blk sini
huhuhuhu
mlm2 skit lh aku tulis lg

Monday, July 6, 2009

++2nd LaSt dAy++

isnin dtg lg...
huhu
mlm td kul 8.30 baru smpai dr bp..
mmg hujan spnjg jln..
dr kt batu pahat lg..
best r blk sane..
aku mcm biasa lh..
dok lyn ank2 sedara lilo
sonok lyn dorg
dorg pn suka aku lyn dorg
pastu blnje dorg mkn eskrim
suka btl dorg
hehe

khamis yg lps..
ad org mizkol aku..
aku xtau no sape..
tbe2 tergerak hati nk tnya nana..
pastu nana ckp tu no cousin dia..
huhu..
dh lah mlm b4 tu,aku mimpi dia..
boy boy boy
huhu

kebetulan ptg tu gak..
tibe2 che mat ym ngn aku
entah mane mamat tu dpt aku punye email
pastu leh lak wat2 salah org
hehe
che mat che mat
x bf yg sentiasa mengejar aku dr dulu
tp akhirnyer dia fhm gak..
hati aku bkn utk dia lg..
wekkkkkkkkkkkkkkk
skrg baru aku leh lyn dia blk sebagai kwn
aku dh blaja utk memaafkan dia skrg

maghrib lak
tbe2 mr tagged msg aku blk..
mimpi apa ntah
pelik betul hari tu
ramai btl org muncul tibe2 dlm hidup aku
huhu

esok aku dh last
rncg nk ponteng
tp td dah ckp nk half day
huhu
tgk lh esok camne
kalo rjn dtg lah
kalo x,
ponteng
hehehe

ari ni x dpt email ngn 'kwn' aku
dia bz lak
rindu die
hehe
k lah..
ad keje lak ni
huhu
esok kalo dtg leh lah aku continue lg..
huhu

abis practicalllllllllll
yahooooooooooooooooooooooo


Ni aku n lielo..
ktorg pntg nmpk camera..
penat wt mcm2 posing ni..tp kena cover gak
dh lh pakai baju kurung..ilg ke'ayu'an nanti
hehe














kak wan kak wan..
dia dok bising je coz xtau nk wt posing pe..
last2 aku cangkung..
dia pn follow skali
aku ni posing apa je aku taram..
yg pntg hepy..
hihi












hah..ni lah Mr Heng n En Azman..
mula2 dorg jd pemerhati ktorg bergambar je
tu pn en azman dh bising x ajak dia sekali..
last2..ngn heng skali ktorg angkut msk dlm pic ni
kak wan slalo ckp..
comp dia slalo hang msti sbb ad mr heng dlm blk ni..
hehe
sorry mr heng..
kak wan y ajar ktorg jd jahat..
kui kui kui










Kami mengapit kak wan..
sonok btl dia dok ats kerusi
kami yg ayu ni dia suh jd bodyguard dia..
tp xpe lah..
kak wan pnya psl..
redah lautan api pn sggup..
hehe







Cube teka kak wan nk sembunyi kan ap?
dia sibuk nak dok blkg kerusi..
takut sgt dia nmpk gemuk
aku suh diet..mmg lah dia diet..
siap mkn pil diet lg
tp bile mkn..
xingat dunia
konon x mkn mlm..
tp bile mkn siang..2x ganda
hehe
sorry kak wan
sedihnyer nk pisah ngn kak wan..
winduuuuuuuuuuuuuuuu





byk lg pic nk letak..
tp mls lak nk upload byk2..hehe

Friday, July 3, 2009

ari ni g keje cam bese..
ari jumaat pkai baju kurung
aku berbaju kurung hijau ari ni..hehe
sumernyer berjln cm bese je..
buka laptop..
on9..
wt report skit....
mlm ni nk blk bee pee..

td kuar mkn ramai2
kak norzie lak blnje
kuar ngn kak wan,kak norzie n kak yati..
best gler
sporting akak2 ni
sedih gler nk tgglkan dorg..huhu

kecik ati lg ngn 'kwn' aku..
dia tu mmg nk kena sekeh lah
huhu
aku rs cm nk gigit2 je dia tu..
hehe
'kwn' ku..
aku syg ko gak mcm ko syg aku
huhu

ptg ni sibuk bergmbar je
kak wan lh bg idea
last2 ngn mr heng n en azman sekali jd mangsa bergmbar..hehe
nanti aku upload pic tu..hehe


Ni lah pic aku..
ms g danga bay last week..
hehe
sempat snap 1 pic je..
tu pun guna nset lielo..
aku luper nk bawa camera aku..
kalo x..cnfirm aku melaram sakan..
hehe
aku kan kwn2 dh gelar ratu camera..hihi

Thursday, July 2, 2009

++miMpi bOy???++

waaaaaaaaaaaaa.........
mlm td aku mimpi boy..
huhuhu
nape lah aku leh mimpi dia
aku dh xnk ingat dia..
nk lupe kan dia..
xnk ingat ape2 dah..
tp tibe2 je dia muncul dlm mimpi aku..
waaaaaaaaaaaaaaaa....
bencinyer...

so ari ni jiwa aku x tenang..
aku ni pntg skit..
kalo aku dh lupe psl dia,
aku lupe trs
tp bile dh teringat blk..
mmg ssh nk lupe..
huhuhuhu
seksanye perasaan kan
huhu

n ari ni gak tibe2 igt psl lan
sbb td dok citer kt 'kwn' aku tu psl ksh cinta bersegi2 aku ni
ari tu wawa citer kt aku yg lan slalo ckp kt dia..
yg lan tu btl2 syg kt aku
lame dh dia tunggu aku
entah lah
ad byk perangai dia yg aku xleh trima
huhu
cinta???
mmg memeningkan
huhu
n ari ni mmg kepala aku pening..

sedih mimpi boy tggalkan aku mlm td pun terbawa2 ke alam nyata ni
sayu je rasa ati aku ari ni
huhu
boy boy..
nape lah ko masuk dlm mimpi aku lak???
huhu

Wednesday, July 1, 2009

+LegA ++ SaKiiiiT+

yahoooooooooo...
akhirnyer lega gak ati coz dr mahesh dh slmat dtg menjenguk kami td..
dia dtg pn x lame..
x sampai setengah jam kot..
lgpn wife dia tunggu dlm kete..
bgs gak dia x lame..
xlah kecut perut sgt ktorg lyn dia
hehe

tp x byk pn yg ktorg tnjuk
juz dia suh bawa dia round kilang
tunjuk2 ape yg patut..
n ktorg tnjuk research yg ktorg wt tu..
ad 2 research..
dia suka n berbangga gak r..
hehe

dah bawa dia round n citer serba sedikit,then ktorg bawa dia g bahagian maintanance
BUT dr mahesh is always dr mahesh..
akhirnyer t'keluar gak soklan luar jangkaan dr mulut dia.
agk ternganga gak r ktorg nk jwb..
sbbnyer..

1)kena mik ms nk fhmkan maksud soklan dia
2)take time nk pk jwpn lak

pnat ktorg dok bg jwpn..sume dia kate salah..
last2 dia suh smpn soklan tu n jwb ms present nanti..
lawak tui..
hehe

settle psl dr mahesh
ari ni aku cont siapkan report lg
weekend ni nk ikut lilo blk bp lg
tp mmg kena siapkan gak report dlm minggu ni..
x pyh terkejar2 nanti

aku sakit perot lak ari ni...
aduh..
bisa sungguh skt ni..
kejang nyer perut..
pinggang pn dh lenguh gler..
camni lah lumrah jd wanita kan..
huhu
nak x nk kena gak thn
huhu
x sbr nk blk umh

ari ni syok main bls2 email je ngn 'kwn' aku tu..
syok btl..
entah ap2 je..
siap main bg2 gmbr..
nk pic aku smpai 10 keping..
lemak betoi..
aku bg 2 keping je
cukup lah wt kenangan
hehe

nk kemas2 brg ni..
dh nk blk..
yahooooooooooo

;;
Related Posts with Thumbnails