Tuesday, December 22, 2009

Alhamdulillah...
akak ipar ku telah selamat melahirkan seorg baby boy
tanggal 20 dec 2009 lbh kurang kul 10.30 mlm..
abg aku call dr terengganu..
sgt2 excited n gumbira suara abg aku kt phone tu..
ktorg yg jauh (akk ipar aku org t'ganu..ktorg lak kt johor..jauh sgt) ni pn sume terasa kegembiraan nyer..
x sbr nk jumpa baby tu..
abg aku dh send mms pic baby tu..
comel giler..
pipi tembam..
kulit cerah..
mulut comel..
mmg comel gile lah..
geram gile aku tgk..

si comel itu di beri name..
MUHAMMAD RAIS LUQMAN...
so..
ktorg cadang nk pggl si comel tu Luqman..hehe
Luqman..
cepat lah dtg sini..
atuk
nenek
mak long
pak uda
mak teh (aku ler ni..hihi)
n
mak su..
menunggu mu..

aku kt cc lg ni..
smlm dpt call dr 1 company ni..
aku di panggil interview 31 hb ni.
tp di sebab kan byk sgt company aku apply..
aku lupe company yg call ak tu apa name dia..
dia kate nk send email..
ni yg aku g cc, nk chek..
tp xde lg pn..huhu
sbr je lah..
ini ler dugaan cr keje kan..hehe

abg iwan aku baru blk umh..
dia dpt cuti seminggu sempena krismas ni..
lame gile kan..
mcm dia lak nk smbut krismas..hihi
akak aku jumaat ni baru blk..
sgt2 xsbr bekumpul beramai2..
=p

Thursday, December 17, 2009

Yeah...
setelah sekian lame..
akhir nyer aku g gak cc hari ni..
tgk result exam ngn mata kepala sendiri..hihi
Alhamdulillah..
aku dpt DL lg tuk final exam aku yg last ni..
x sangka gak..
paper hari tu rs nyer ssh jek..
tp leh gak aku jwab yek..hihi
skrg ngh dlm proses cari keje..
ni yg pg cc ni..
nk isi on9 form lah konon nyer..
tp mslah nyer cc ni xleh cucuk pendrive lah plak...
aku nk print apa2 pn ssh..huhu
erm...rindu nyer kt "D"..
ptg ni dia ada dpt interview kt shah alam..
gud luck 4 him..
moge ade rezeki dia kt situ kan..
amin..
erm..esok rncg nk g umh Nad..
lame giler x jumpa dia..
huhu
byk sgt mslah skrg ni..
keje keje keje..
cepat lah aku dpt keje..
duit poket kosong jer ni..
ni pun minta duit mak je..hihi
yey..akak ipar aku pn dh nk dekat due date..
lg 4 hari je..
x sbr nye nk dpt ank sedara..hihi
aku lak yg excited kn..hihi..
k lah..nk blk dah..
rindu giler kt blog aku ni..
=p

Saturday, November 21, 2009


Lihat lah dunia..
ini lah hasil kerjaku berpenat lelah sejak sem lps lg..
berusaha menyiapkan "Cik Thesis" aku hingga ke saat2 yg terakhir..
finally..aku blh tersenyum lega..
akhirnye..
aku tlh sempurna kan kamoo wahai cik thesis ku..
lihat lah ini...
jeng jeng jeng...

ini lah hasilnyer...
thesis aku yg telah lengkap di 'bound'...
de 3 copies sumenye..hihi
dr shah alam smpai serdang tau aku g cr kedai nk wt hard cover ni..
sbb kt sane murah..
pastu leh siap cepat..
hehe

smlm ktorg g cr kedai ni smpai sesat2 kt serdang..
ye lah..
jln mlm kate kan..
hujan lak tu...
hihi

smlm kan..kan kan kan...
ms ktorg blk dr hantar buku tu..
de org bawak ktorg g mkn free..
erm..mkn free kt umh...-tut-
terkejut aku..
hish3x...
selamat mama dia peramah..hihi
mmg best lah..
erm...mama dia kan mama aku gak..(eh..silap2...bakal mama lah..haha)
=p


hari ni lak pas amik buku yg dh siap di 'bound" td..
ktorg merayap ke putrajaya lak..
owah..
sgt sonok..
bergambar hampir 150 keping td...
haha
sume hantu bergmbar..
mmg syok..hihi

ni blk dh kul bape...
td g mkn kt Noodle Station...
miz qiqie belanje tau..
belanje kami ber'3...
sonok n sedap giler...
thanks miz QIQIE....
mmmmuuuuuaaahhhhh....=p

td dh kemas brg lg...
siap2 packing..
pg sok abg Ejal aku nk dtg amik brg..
dgn Lappy aku ni skali..
dia nk pinjm..
jd nyer ni lah mlm terakhir aku leh bermesra n bermanje ngn kamu cik Lappy...
nnti kite xdpt jumpa lame...
mesti aku rindu kt ko..huhu

tanpa cik Lappy ni..
maknenyer aku pn xdpt ler nk on9..
dh xleh men tenet..
uwaaa..huhu
selamat tggl blog ku..
slmt tggl Fb ku...
huhu

k lah..
aku nk rest jap..
nite sume...


Thursday, November 19, 2009

Alhamdulillah..
finally..
i've finished my "Cik Thesis"...
syukur sgt kerana aku di beri kan kekuatan bertungkus lumus menyiapkan kamu wahai "Cik Thesis" ku...
amin...
ptg ni dh blh print kamu...

perut ku dh berkeroncong ni...
bile ngh busy2 wt keje ni..
mmg aku lupe nk mkn..
bgn pg..cuci muka..
trs dok dpn my Lappy ini...
bile dh start menaip..
sume benda aku lupe...
hehe
(mandi pn lupe...hihi)


ari ni dh ari khamis...
waaaaaaaaa....
lg 4 hari je aku kt sini...
so sad to leave shah alam..
n plg sedih...
sedih nyer nk tgglkn alam degree ni..
my life here...
kwn2 ku...
"D" ku yg tersyg...=p
huhu...


n bile sdh pulang ke teratak ayahanda n ibunda ku..
aku dh xleh updat blog aku ni...
huhu...
erm...
kena berusaha cr keje lak...
Ya ALLAH...
kau permudah kan lah urusan dunia ku ini..
permudah kan lah rezeki ku...
amin...

Tuesday, November 17, 2009


dunia penuh busy ku bermula...
bekerja sehari suntuk bersama my Lappy ku ini..
aku sdg bertungkus lumus menyiapkan report terakhir "Cik Thesis" ku ini...
ni lah keje terakhir ku b4 alam Degree ini ku tggl kan...
so..
akn ku usaha sebaik mungkin..
memberi perkhidmatan terbaik, cemerlang n terbilang utk Cik Thesis aku ni..
(smngat waja ni..=p)

kwn2 ku...
beri kan aku secebis smgat mghabiskan sisa2 keje ku di alam degree ini..
kerana hati ku dh melonjak2 utk pulang ke teratak ayah dan bonda ku..
lg2..aku tgk dunia shah alam sudah semakin kosong..
berduyun2 student dh plg ke kg halaman msg2..
tggl kami2 je...
di ulang...
tggl kami2 yg xseberapa kerat ni..
huhu

tp xpe..
aku tau doa emak n abah sentiasa mengiringi aku di sini...
so Cik Faralinda...
do ur best 4 ur last work...
cayo'2x...
Gambatte ne...


b4 tinta ini ku tamat kan..
ingin ku jerit kan di sini...
"D"
aku merindui mu...
(gatai jap..hihi)

Monday, November 16, 2009

Hari ni sgt hepy..
tahap gaban punyer hepy..
nk tau nape..
sbb hari ni kami berjalan sakan..
pg2 kami kuar g PWTC..
de karnival kerjaya kt sane..
so as a student yg dh msk alam nk grade ni..
kami kena lah amik tau benda2 cmni kan..
so dpt lah drop sedikit sebanyak resume kami td..
hihi...

bertolak 2 kete td..
ahli2 yg join hari ni..

Aku...(of course lah kan..hihi)
Qiqie..
Teha..
Sobri @ berek..
Lan..
Zaidi @ Zuma...
As..
n Sue..

pas dh settle sume kt PWTC..
ktorg g beli kfc..
then..
ktorg lepak mkn kt tasek titiwangsa..
best giler woo..
yg plg hepy bergmbr sakan..
n dpt nek sea ryder..

after bergmbr n lepak pusing kt titiwangsa..
ktorg bergmbr lak kt tmpat antara yg tercntik kt Uitm Shah Alam ni..
hihi...
bwh2 ni pic menarik hari ni..
=p

cak..cik fara di situ...hihi

5 gadis pingitan..=p

Berek je xde..jd photo grapher..hihi

with my Luvly rumet...miss qiqie n cik teha..

wif Mr Lan..=p

Align Leftwif jejaka hot..haha

Sue wt aksi menggoda lak..hihi

best men benda ni..hihi

tgk tu..depa syok je tgkp gmbr..aku kena kayuh..hihi

yeah..here we are..=p

hihi

suker sgt pic ni...

cntik kan blkg tu..KLCC di hati kami..

tiang pun ok gak..hihi

Mr Lan sy..eh..silap2..Mr Lan kami..hihi

UiTM di hati ku..

3 jejaka yg x bape nk hot..hihi

suke pic ni..cumel..hihi

gadis2 baiduri..

tamat lah kisah tuk hari ni..
sonok n hepy giler..
aku akan rindu kenangan ni..
huhu
guys..aku cyg kowg..
thanks 4 our frenship..
kalo eja n kak nurul leh join kan lg best..

nantuk lah..
jom tdo..
Zzz

citer psl present smlm...
aku rs sgt lega..
sbb dh lps dh..
dh lah aku org 3rd last..
so dh x byk soklan...
hehe...

sgt2 lega..
skrg tggl siapkan report n then bound..
pastu..
tamat lah riwayat kerja2 aku tuk degree ni..
hope kejayaan sentiasa bersama2 kami sume..amin..
aku nk citer len lak..
tp kena masuk topik len lah..
hihi


Saturday, November 14, 2009


waaa...
ngh berdebar menuggu turn nk present FYP jap g..
rest time la ni...
cont back after 2.30 p.m....
huhu...
ms makin lmbt berlalu..
takut glew..
huhu..

cnfirm kena hentam psl DSC n TGA testing jap g...
uwaaaa.....

Tuesday, November 10, 2009


Erm...
pe feeling aku skrg ek???
aku rs cm nk jerit je...
yehaaa...
lega sgt2...
nk tau nape???
i've done my last paper 4 my degree...
ni kali terakhir aku amik exam..
pasni entah bile lah lak..
kalo cont master pn aku nk mik by research..InsyaAllah...
=p

paper Colloid td menjadi penutup tirai dewan exam utk aku...
even paper colloid td agak ssh gak lah..
nk kate aku leh senyum..
aku mmg sntiasa senyum pun..
erm...dpt jwb sume soklan..
tp de gak yg confius..
but i was try my best...
hope kejayaan akn jd milik aku...=p
Amin...

pas eXam td..g celebrate mkn KFC beramai2...
mklum lah..
pasni akn msg2 akn membawa haluan berbeza dh..
dh xde lg istilah jumpa sem dpn..
sedih lah plak kan..
huhu

hal yg membuatkan hati aku terguris hari tu..
dh settle pun..
bese lah kan..
kite same2 manusia..
xdpt lari dr wt kesilapan..
aku pn maybe berslh..
terlalu ikutm perasaan..
erm..ank manje mcm aku ni mmg nk menang je..
but i was learn sumthng..
so..i'll improve myself..
fren is most important 2 me..
skrg back to 0-0...=p

"utk kamoo...
aku syg ko..
aku syg frenship kite..
2 thn ni amat bermakne utk aku coz aku dpt kenal ngn ko..
aku minta maaf gak..
aku sedar, aku pn byk kekurangan nyer..
thanks ya..
hope we'll fren 4 ever...
juz tggl bape hari je ms tuk kite abskan bersama2 kan..
aku xnk dh hubungan frenship kite ni tercalar lg"



erm...even paper dh bis..
but tggl 1 lg perkara plg penting tuk degree aku ni..
pe lagi..
psl "Cik Thesis" lah...
dis coming saturday, i'll have a presentation..
erm...takut nye...
cik Draft aku dh siap...
tp de yg aku nk edit lagi..
n skrg kena prepare slide, mental n physical lak tuk presentation tu..
hope sumenye berjalan lncar..
Amin

mate pn dh ngntuk ni..spnjg minggu exam ni aku punye jadual tdo pn berterabur je...
mulai esok dh xyh g study kt lib lg...
erm..i'll miss everythng here...
huhu
cayo'2x..
cik LInda..
gambatte ne..

Sunday, November 8, 2009

++sGt2 x sUker++

Aku rs sgt hepy hari ni...
sbb dpt jumpa 'D'..
hehe...
"d"...kite still windu awak tau...hihi..=p

tp hari ni aku skt hati..

benci mengenangkan de org hipokrit yg x sdr diri d sekeliling aku ni..
ckp belakang bkn men lg..
berapi2...
tp bile dpn pijak semut pn x mati..
alasan...
xnk gaduh2 konon..
nk jaga air muka sendiri lah tu..
konon nk bg org len nmpk yg korg tu...(tuttttttttttttt)
BAIK SGT LER...
KONON jer.....

tp bile org len wat..
korg ber'ia2 ckp..

"aku x setuju.. aku x suke.. x aci ler mcm tu.. xpatut.. n mcm2 lagi lah.."

tp ni sume di blkg je..
bile dpn2...trs je ckp..

"kite ikut je.. xnk lah gaduh2 ni..."

giler HIPOKRIT...
mmg aku x suke r..

sbb aku dh di biasa kan..
utk x jd seorg yg hipokrit...
kalo x suke aku ckp je..
citer blkg aku berani bawa ke dpn..
tp pas settle..
aku trs settle je..
aku dh x kn ungkit n ingt2 lagi pastu..
kire settle n trs settle,,,

tp skrg ni aku lak yg jd mangsa..
slh org len..
topik org len..
tibe2 kami yg x seberapa yg berani n x hipokrit ni lak yg tibe2 jd mangsa..
kami lak yg jd mangsa..
tibe2 je kami lak yg cm disisihkan..
pe hal lak...
mmg x sdr diri lah org2 hipokrit tu...

xpe..
aku doa je..
moge Tuhan tunjuk yg mane betul..
follow r perangai nk jaga air muka sndiri tu..
smpai kwn sndiri pn ko dh NK WT MUSUH..


Friday, November 6, 2009

++LotS oF Luv++



tibe2 aku rs nk jd miss jiwang skit mlm ni..hihi
i'm writing dis at 10.52 p.m...
it means...
hampir 24 hours aku x jumpa 'DIA'...
coz ari ni aku x kuar..
sebab aku busy menyiapkan cik "thesis" aku tu..
finally...i can smile..
coz i've finished my draft...
yehaaaaaaaaaaaaaaaaa
=p

mlm ni ingat nk jumpa gak 'DIA'..
tp aku mls lak nk kuar..
di samping kesejukan mlm2 ni...
kesejukan mencengkam hingga ke tulang temulang ku..(bajek kurus ler aku ni..hihi)
sorry "d"...
xjd nk kuar..hihi
xpe2..
esok still de lg..
but...esok dh 7 hb..
means i only have 16 more days 2 spend wif him...
huk huk huk...
ms sgt2 mencemburui kami..


cmne kan time aku dh blk jb nnti..
cmne nk jumpa lagi..
cmne nk date lg..
umh dh ler jauh..
uwaaaaaaaaaaaa.....
i'll miss him soooo much...


"D"...
thank u sooo much 4 everything u done 4 me...
thanks 4 always be my supporter every time i need sum1...
thanks coz bersabar melayan kerenah ku dr 1st time kite kenal until now...
thanks 4 ur understanding...(xsangka ade org yg blh fhm aku sebanyak ni...=p)
thanks coz xpernah nk mrh2 even aku slalo wat salah..(n byk kesalahan2 bsr aku pernah wat..)
sorry sgt2 psl hal bufday tu..(akan ku tebus gak 1 day nnti..)
n byk lg nk say thanks smpai x terkata...
n plg penting nk say ....
...thanks 4 ur love..
=p

sgt2 sedih....
juz tggl bape hari je lg kan..
nnti kite dh ssh nk jumpa..

huhu...

setelah sekian lame aku hilang perasaan utk syg org betul2..
tp perasaan tu kembali lg skrg ni..
thanks 'd' coz berjaya menemukan perasaan sy tu semula...
=p

erm...
cuti ni mesti mak aku tanye byk psl dia kan..
hehe..
sbb ari tu ms dia dtg umah...
xsempat mak aku nk borak pnjg..
hihi..
so cik faralinda...
bersedia lah kamu..
hik hik hik...

kwn2...
doakan lah hubungan kami ye...
=p

aku tau ramai yg tertanye2 psl kami..
so..utk sesetengah kwn2 ku..
i'm sorry..
de benda yg terpakse aku rahsiakan dulu..
bg kwn2 yg dh tau tu..
diam2 je lah ye..
hihi
=p


b4 i'm start writing dis..
toleh jap kat jam..
hah....
6.40 a.m already...
but i'm still sitting in front of my Lappy...
still on my way try to finished my draft...
huhu...

erm...
i'm so tired...
but i need to force myself..
faralinda...
u need 2 finished ur draft 1st b4 u...Zzzzzzzz....ok..

tp tetibe windu kt 'DIA'...
hehe...
hanye tggl bape hari je lg utk kami..
utk kami bersama2 ngadap muka satu sme lain...
so sad 2 leave him...
but i force myself not 2 show dis sadness in front of him...
huk huk huk

now i'm realize...
his too kind 4 me to say 'NO' again..
i luv him..
luv him..
luv him......
n i try to luv him....
this much n much n much....

erm...
n disebabkan windu kt DIA..
so aku kena ingt pesan dia..
wt keje elok2...
n jgn tdo lmbt2..
tp skrg ni keje aku x siap lg...
so..i need 2 stop writing dis...
=p
daaaaaaaaaa

juz 4 him...
my mR rigHt
i miZz u "d"
=p

Thursday, November 5, 2009

Aku kt faculty skrg ni...
dok siapkan draft kt Lab smbil tunggu testing TGA n DSC aku siap..
ada sample yg kena wt blk..
uwaaaaa...
sem ni hidup aku sgt tertekan ngn thesis ni..
huhu

bile wt keje bersama my Lappy ni...
byk benda len yg tgn aku ni gatal gak nk wt..
tgk ni hah...
pg2 dh lyn blog..
hihi...
still searching da mood tuk wt draft...
bace separuh..tulis separuh..
pastu stop jap..
hish..
mmg xde hati btl lah..

erm...still wt mogok berdiam diri ngn 'DIA'...
erm..entah lah..rs geram sgt ngn dia smlm...
aku ckp benda yg btl..
tp dia xnk terima..
kalo rs diri betul sgt..
xyah lah suh aku ajar..
hish..rs nk cincang2 je..
tp tggl bape hari je kan..
kena manfaatkan ms yg ada ni utk wt msg2 hepy...
nnti cuti aku rindu..
(pdn ngn muka aku..hihi)
tp aku syg DIA tau..
syg sgt2...=p


smlm try nk ym ngn 'kwn' aku...
tp dia x reply..
erm..
fhm2 sendiri lah fara...
huk huk huk

erm...time to cont....
jap jap..
aku selitkan gmbr skit..(sempat lg kan..hik hik hik)







Wednesday, November 4, 2009

Alhamdulillah..
already done my 2nd paper..
1 more paper is waiting..
my last paper 4 my final sem..
paper Colloid..
10 hb ni..(x sbr nyer nk bis..=p)

td paper CAD/CAM..
yeah..
was done it well...
hopefully...
da result will make me ----S.M.I.L.E..
amin..

esok start study tuk colloid lak..
but mlm ni aku kena sentuh gak draft thesis aku..
aku xhantar lg kt Puan Sue..
puan...sorry sgt2..
erm..ngh bz ngn exam..aku xde idea n mood nk sentuh psl projek..
tp memikir kan yg aku punyer presentation FYP 12 hb ni..
so aku kena gak take action..
uwaaa....
pening sungguh nk analyse results DSC n TGA ni..
smpai berpinar2 mata aku ni menelek journal..
tersiksa sungguh jiwa ni...
huk huk huk..


tp xpe..
19 hb ni settle kan utk hntar complete thesis..
pastu aku dh kuar dr dunia bergelar student..
yeah..
saat2 itu makin menghampiri..
menghampiri titik penamat ku sebagai seorg student degree..hihi

tp aku sedih..
sedih nk tgglkn dunia pelajar ni..
sedih nk tgglkn kwn2..
sedih nk tgglkn org tersyg...
huhu

erm..
2-3 ari lps aku dh trs trg ngn 'kwn' aku tu..
psl aku n..'DIA'..
erm..kwn ku..i'm so sorry...


Sunday, November 1, 2009


Ari ni sgt penat..
n pening sgt2..
huhu..
batuk n selsema x bek lg..
bile batuk n selsema..
terasa smpai ke kepala..
pening n berat sgt..huhu
hari ni still same cm semalam n kelmarin..
n smlm punyer kelmarin..(korg fhm x??..wt2 fhm jer ler..hihi)
still same sbb mula hari je dh mendung..
then around tgh hari nk msk ke ptg..
hujan turun smpai lah mlm..
sgt2 sejuk..
lg lah aku ni ngh x sht..
mmg sejuk..

pg ni cm smlm gak..
rutin aku bgn pg mandi, gosok baju n kuar g study kt lib..
pening tul pale bile kena study time x bape nk sht ni..
tp aku kena gagah kan diri gak..
huhu
dugaan hidup kan..

smlm my mum call lg..
dia risau sgt aku x bek demam lg..
musim2 exam lak tu..
dh lah ni last exam aku tuk degree..
ya Allah..
beri aku kekuatan..
beri aku kesihatan
Kau permudahkan lah semua urusan-urusan ku..
dan Kau berikan lah kejayaan kepada ku..
Amin

rindunyer kt mak..
mak..anak mu ini x sbr nk blk..
huhu..
masa mak tpn smlm..
mak ckp nenek dh de kt umh..
yey..hope nenek aku stay kt umh smpai aku blk nnti..
lame giler x jumpa dia..
tggl dia je lah nenek yg aku ad skrg ni..
=p

erm..
kepala aku dh makin berat ni..
i need 2 take a rest..
hope esok pg aku akn bangun ngn kesihatan yg makin bertmbh baik..
amin..

nite..
Zzzzzz


Saturday, October 31, 2009

++dOne da 1st paPEr++

yeah...
already done my 1st paper..(subject Corrosion)
2 more papers are waiting..
CAD/CAM & Colloid...
wait 4 me...
=p

lame giler aku x lyn blog aku ni..
sorry Blog ku cyg...
aku busy giler..
bese lah dh msk minggu exam ni..
keje aku bgn pg..
mandi2 kuar g study kt fact..
then mlm lak cont study kt lib..
around kul 11baru blk umh...
blk dh penat giler..
mate pn x larat nk buka..
pe tah lg nk buka laptop ni hah..
huhu

tp ari ni aku melepaskan gian meninta kan somethng atas wall blog aku ni..
sbb dh rindu sgt..
hehe..

erm..xnk dh pk psl paper td..
hope everythng will b ok..
amin..
pasni kena study tuk CAD/CAM lak..
cayo'2x Faralinda..
=p

today is 31st Oct..
xsampai sebulan je lg aku kt shah alam ni...
aku dh nk tggl kan alam degree aku..
uwaa....
sedih nyer..
plg sedih nk tggl kn org2 tersyg...
huk huk huk..

2-3 ari ni aku x sht..
batuk, selsema..huhu..
shah alam di landa musim hujan skrg ni..
setiap hari hujan..
kena lah aku yg cengeng ni..(cengeng ni bahasa jawa..mksudnyer cm bdn x kuat ler..hihi)
ni pn baru pas mkn ubat..lemah je..
erm..mmg byk tul dugaan dh sem2 last ni..
huhu

xpe..cik faralinda kn kuat..
cayo'2x...



Monday, October 26, 2009

++yEah...++


Yeah...
i was done my Corrosion test as well..
erm..dh xyh pk lg..
juz cont study for paper ni on 31st oct ni..
cayo'2x Faralinda...=p

td aku tlh tdo dgn jaye nye..
kena plak hari ni hujan..
perghhh..
mmg syok aku bantai tdo..
aku tdo around kul 3 ptg..
kul 7.10 baru aku bgn..
hish..kalo kt umh, mesti mak aku dh membebel sakan kan..hihi
nk wt cmne..
penat + ngntuk se'sgt..
mlm semlm aku study lg kt Mc' D ngn bdk2 ni..
kul 4 lbh baru blk umh..
then, kul 9.30 a.m aku dh bgn n siap2 nk g test..
so..topup blk ler tdo aku tu..hihi

mlm ni aku kena gak siap kan draft thesis aku..
erm..Puan Sue suh submit last week..
ktorg lak yg suke2 ati postponed sndiri ke minggu ni...hihi
mmg nakal..
maaf kan kami ye Puan Sue..
x terdaya rsnyer nk siapkan draft tu last week..
coz last week mmg btl2 wt aku xcukup tgn..
huhu

smlm dh tepon mak..
sgt best dgr sore mak..
n dgr sore abah gelak kt blkg time mak bg pesanan berkhemah kt anak dorg yg nakal ni..
hihi
xsbr nk blk umh..
rindu rindu rindu..
cepat ler abis sem ni..
xsmpai sebulan pn lg..
aku akan meninggalkan dunia student ni..

pasni aku ngn dunia...
kerja kerja kerja plak..
tunggu aku...
=p

kt bwh ni pic2 aku asyik sibuk ngn project je..
mlm ni aku kena wt gak draft..
poning pale ngn thesis ni..huhu
yg dlm botol2 kecik n cute tu r sample aku..








last pic ni saje rest2 otak dok kt lib..hihi


;;
Related Posts with Thumbnails