Friday, October 9, 2009

++CiTer Mc' D & paGaR++


yahooo..aku dh lega skit..
dh pas jwb test corrosion td..
huh..penat gak lah otak aku minggu ni..
esok nk shooting jepun lak..
lusa lak ad modul sehari suntuk..
next week dh berderet test n keje menanti..
waaaaaaaa....
mmg kena kuatkan smngat jiwa n raga aku ni..
x sbr rsnyer nk bis sem ni..
i'm t.i.r.e.d..
=<


act baru blk dr lepak ngn bdk2 ni td..
pas test td ktorg lepak kt tasik shah alam..
mkn kuih raye ramai2..
ktorg bawa kuih raye yg kt umh ni..
kalo mkn ramai2 baru sedap skit..
hehe mcm bese..
sonok ngn bdk2 ni.. thanks to all of them..(teha,qiqie,as,su,kak nurul,eja,lan,sobri n zaidi..)
byk betul kenangan ngn dorg sem ni..=p
hah..aku nk share citer aku mlm smlm..
mlm smlm ktorg sume ni study ramai2 tuk test corrosion td..(sobri n teha je yg x join mlm td)

venue : Mc' D seksyen 3..

mmg best r sesekali study ramai2 kn..
heboh n gempak je..
tp mmg sgt best..
ktorg start study kul 9 mlm..
then, around kul 2.15 a.m aku n qiqie nk blah dulu..
sbb mata mmg dh x larat..
dh lah siang aku wt lab sehari suntuk..

bile dh smpai baiduri..
tgk parking depan sume penuh..
erm.. terpaksa lah ktorg parking kete kt pintu blkg..
mmg jauh giler r park kete..
dh nk smpai unisel..
then ktorg kena menapak smpai ke pintu pagar blkg tu..
ms dh nk smpai pagar tu qiqie ckp ngn aku..
"Fara, pagar tu mcm dh tutup je.."..
then qiqie kate dia nmpk ad bdk lelaki tu pnjat pagar.. huhu..
ms tu baru aku terpk..
time ktorg blk tu dh kul 2.30 a.m..
aku rs pagar tu kul 12 mlm dh tutup..
nk pusing ke pintu dpn semula cnfirm xleh coz dh xde parking..
then, qiqie pn bg cadangan yg plg bernas skali..
"Fara, aku rs kite mmg kena pnjat pagar ni gak lah"..
aku tgk jam..
dh dekat 2.40 a.m..(n terpk dh yg esok kls pg lak..)

n korg rs apa ktorg wat pastu????
jeng jeng jeng..
YES...
ktorg pnjat pagar tu..
panjat dgn ayu sekali..
siap leh usha org ms ngh pnjat tu..
ad mamat yg dok tingkat ats tu ngh tepon kt beranda apartment ni..
mesti dia terkejut kan..hihi
tp ktorg ni mmg selamba..
bantai je..
lgpun setakat pnjat pagar..
xde hal lah..
dh bese wt keje cmni time kt asrama..(mmg nakal kan..hihi)

ingt nk mik gmbr kt pagar tu n nk masuk kan dlm blog ni..
tp smlm kn mlm jumaat..
karang dh amik gmbr..
ad lak yg tumpang same.. hihi
slmt teha x join smlm..
kalo x..aku sgt cnfirm yg dia xkn pnjat pagar tu..hihi

mmg sgt kelakar n selamba lah..hihi
nakal tul kan ktorg ni..
tp nakal2 ktorg pn ktorg ttp x lupe segala benda2 pnting yg ktorg patut wat..
hehe

esok pg nk shooting jepun..
then ptg nk g open house umh Dr Rahmah n Dr umi lak...
hehe
mkn free..
yahoo..

3 Comments:

  1. Nur Nadhirah Azmi said...
    kalo time ni...da org nak masuk meminang..gerenti patah balik....
    ++ QiqIE LaLa ++ said...
    hish
    diam2 sudah..
    akusygdia said...
    to nad : alah..kalo makcik2 tgk akk,dorg suke je..even bakal menantu dia ni jaguh panjat pagar...hihi

    to qiqie : berita baik camni mane leh diam2 je...hihi

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails