Thursday, December 17, 2009

++seTeLaH sEkiAn LamE++

Yeah...
setelah sekian lame..
akhir nyer aku g gak cc hari ni..
tgk result exam ngn mata kepala sendiri..hihi
Alhamdulillah..
aku dpt DL lg tuk final exam aku yg last ni..
x sangka gak..
paper hari tu rs nyer ssh jek..
tp leh gak aku jwab yek..hihi
skrg ngh dlm proses cari keje..
ni yg pg cc ni..
nk isi on9 form lah konon nyer..
tp mslah nyer cc ni xleh cucuk pendrive lah plak...
aku nk print apa2 pn ssh..huhu
erm...rindu nyer kt "D"..
ptg ni dia ada dpt interview kt shah alam..
gud luck 4 him..
moge ade rezeki dia kt situ kan..
amin..
erm..esok rncg nk g umh Nad..
lame giler x jumpa dia..
huhu
byk sgt mslah skrg ni..
keje keje keje..
cepat lah aku dpt keje..
duit poket kosong jer ni..
ni pun minta duit mak je..hihi
yey..akak ipar aku pn dh nk dekat due date..
lg 4 hari je..
x sbr nye nk dpt ank sedara..hihi
aku lak yg excited kn..hihi..
k lah..nk blk dah..
rindu giler kt blog aku ni..
=p

1 Comment:

  1. Liyana said...
    jalan jek..

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails