Saturday, November 21, 2009

++yEah..ini Lah haSiLnyer...++


Lihat lah dunia..
ini lah hasil kerjaku berpenat lelah sejak sem lps lg..
berusaha menyiapkan "Cik Thesis" aku hingga ke saat2 yg terakhir..
finally..aku blh tersenyum lega..
akhirnye..
aku tlh sempurna kan kamoo wahai cik thesis ku..
lihat lah ini...
jeng jeng jeng...

ini lah hasilnyer...
thesis aku yg telah lengkap di 'bound'...
de 3 copies sumenye..hihi
dr shah alam smpai serdang tau aku g cr kedai nk wt hard cover ni..
sbb kt sane murah..
pastu leh siap cepat..
hehe

smlm ktorg g cr kedai ni smpai sesat2 kt serdang..
ye lah..
jln mlm kate kan..
hujan lak tu...
hihi

smlm kan..kan kan kan...
ms ktorg blk dr hantar buku tu..
de org bawak ktorg g mkn free..
erm..mkn free kt umh...-tut-
terkejut aku..
hish3x...
selamat mama dia peramah..hihi
mmg best lah..
erm...mama dia kan mama aku gak..(eh..silap2...bakal mama lah..haha)
=p


hari ni lak pas amik buku yg dh siap di 'bound" td..
ktorg merayap ke putrajaya lak..
owah..
sgt sonok..
bergambar hampir 150 keping td...
haha
sume hantu bergmbar..
mmg syok..hihi

ni blk dh kul bape...
td g mkn kt Noodle Station...
miz qiqie belanje tau..
belanje kami ber'3...
sonok n sedap giler...
thanks miz QIQIE....
mmmmuuuuuaaahhhhh....=p

td dh kemas brg lg...
siap2 packing..
pg sok abg Ejal aku nk dtg amik brg..
dgn Lappy aku ni skali..
dia nk pinjm..
jd nyer ni lah mlm terakhir aku leh bermesra n bermanje ngn kamu cik Lappy...
nnti kite xdpt jumpa lame...
mesti aku rindu kt ko..huhu

tanpa cik Lappy ni..
maknenyer aku pn xdpt ler nk on9..
dh xleh men tenet..
uwaaa..huhu
selamat tggl blog ku..
slmt tggl Fb ku...
huhu

k lah..
aku nk rest jap..
nite sume...


6 Comments:

  1. Liyana said...
    selamat bercuti ye blogg..jumpa lgi
    Budak Malu818 said...
    wah..siap wat hardcover agi ek?
    huk2~
    selamat bercuti..
    akusygdia said...
    to norly : sedih nk tggl kan blog aku ni..bkn bercuti lg ni...dh end of my degree pn..kena cr keje cpt2 cm ko lah..hihi

    to bdk malu: thesis kate kan..mmg kena hard cover..ni lah dok bawa ke hulur ke hilir nnti..hihi..
    f.a.r.a.h said...
    waaa! tbe2 i takut nk start fyp nx sem! hahaha
    kokochan said...
    congrate!! dah siapp :) nice la thesis tu, memng kena buat hardcover ek kak fara?
    Rashid said...
    Tahniah!! tentu rasa lega kerna dah berjaya siapkan thesis tu. Tapikan jangan le diucapkan selamat tinggal kat blog tu.. kitakan baru nak bersama. hehe..

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails