Friday, June 19, 2009

++iNvisiBLe tiTLe++

skrg kul 5.03 p.m
yahooo...
dh blk nk jap g
ari ni pun ha'en yg amik
abg lilo blk kg kak ila
minta2 ha'en dtg cpt skit
jgn mcm smln
kecut perut bile dia xangkat tpn
ingt dia t'tdo
hehe

ari ni aku x byk keje
x trn lgsg kt prodcution line
hehe
gler pemalas

hah..cter best..
td ktorg dpt pow kak wan
dia belanje mkn kfc
ingt kan dia main2
mula2 azmi call,ajak lunch same2
tp ktorg tipu ckp nk mkn ngn kak wan
p'tu saje ajk kak wan kuar g mkn kfc
pujuk punye pjuk,trs dia nk blnje
best btl
aku dh lme ngidam nk mkn kfc
dpt gak akhirnye
thanks kak wan
cyg k.wan...
mmmmuuuuuuuuuaaahhhhhhhhhhh

pg td dh bg comment kt blog qq
dia minta pndangan aku nk settle ksh cinta dia
aku ni btl2 jd luv advisor
tp ksh aku sendiri???
hampeh..he
ssh kn bile citer psl ati n perasaan ni
kdg2 kite rs kite suke org,tp sbnarnye kite juz suka dia utk jd peneman je
kdg2 plak suke dia sbb rs dia blh isi kekosongan ati,
kdg2 plak suke sbb rs kite dh perlu ad psgn hdp..
entah lah
cinta mmg memeningkan..
aku pn smpai skrg ni x p'caye wujud cinta sejati
ade ke??

skrg ni ak dh ad pembaca blog yg setia
'kwn' aku yg sengal tu lah
ari2 bace blog aku
sggup g cc mlm2 utk bace blog aku
hehe
smlm nk share citer kt dia psl '---'
tp aku ngntuk plak
sory 'kwn' ku
mmg aku ngntuk sgt smlm
hah,luper lak
tibe2 je dia topupkan aku smlm
gram btl
ade ke bg reason nk gnti blk crdit ak sbb msg ngn dia
mmg nk kena cubit dia tu..
he
tp cian plak kt dia,atm card dia kna telan ari tu
dh mcm kes aku plak
atm card aku kena tln ms g mid 2 sem lps
cian btl aku ms tu
hehe

esok n lusa x dpt lah aku tls blog
prac pn lg 2 minggu je
bile lah dr mahesh nk dtg ni
sesat agaknyer cr kilang aku yg bsr giler kt psr gdg ni..hehe

6 bln yg lps ad org suka sgt klo aku dpt pract kt psr gdg ni
dia kate leh jumpa ak slalo
tp skrg ni,sampai aku nk abs prac dah pn
mmg xkn jumpa lah
pelik kan
manusia leh berubah sekelip mata
mula2 kata syg,tunjuk btl2 syg kt kite,
tp last2 dia blah camtu je..
seminggu dua ni mmg otak aku dok pk psl benda ni je..
huhu

k lh,aku stop dulu..
xsempat nk msg byk ngn 'kwn' aku ari ni
jap g r..
tunggu blk keje,baru nk msg dia
rindu plak
bile dh bese msg,rs xsng plak kalo x msg dier..
'kwn' ku..tunggu..
aku msg kamu nanti..
hehe

2 Comments:

  1. ++ QiqIE LaLa ++ said...
    aku pun sbnr nye rasa ape yg ko rasa..
    aku takut aku anggap die tue sbg peneman dikala sunyi..
    tak pun skadar teman utk aku berbual..
    tue yg ak x dpt nk jwb sume soklan sie tue..hehe..

    ko nk tau, satu office dh tau aku 'kwn' ngan die..
    nai sume supervisor aku punye pasal lah nie..
    cite kat office depan plak pasal kitorg..hehe..
    akusygdia said...
    tu lah..
    aku rs kite mghadapi mslh yg same kot..
    hati rs syg,tp nk luah kan mcm x yakin..
    entah lah..
    aku pun poning..huhu

    owah..
    satu office dah tau ke,mmg lh ssh..
    kena cover2 r pasni

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails