Friday, May 20, 2011

.:: muSim kwn2 kAwEn ::.


Assalamualaikum...
wahhh...
lame nyer cik kuna xjengah blog cik kuna ni kan...
lps kes blog ksygan ni kena sabotaj..<---- act, en tunangan yg x bg dh tgk blog lg...dia mmg sgt2 baek..
huhu
xpe cik Kuna...TUHAN itu adil...
selagi kite benar...
kite tetap mampu bertahan..
biar lah mereka dgn agenda mereka...
kerana kebenaran akn muncul jua...
& jgn lah kite sesekali kite m'permain2 maruah owg len..
1 hari nnti TUHAN akan balas dgn lbh teruk lg...
insyaAllah...

erk...cik kuna dh lari dr tajuk lak..hehe
erm..act..
nk citer psl hari bahagia kwn2 cik kuna ni..
ramai giler kwn2 bek cik kuna yg akan menamat kn zaman bujang mereka...
cik kuna pun kena plan dr skrg..
klo leh xnk miss majlis dowg..<----- nnti kang msg2 majok lak..hehe
TP da big prob ialah dorg ni ramai2 dok pilih tarikh kawen same..
xcukup kaki tgn cik kuna nk pg nnti..
mostly dorg pilih tarikh 4 & 5 jun..
maybe sbb cuti sek time tu..
so time tu lah sedara mara sng nak mai kot..
hehe

below cik kuna list down tarikh2 penting wat kwn2 cik kuna ni..
act..pnting tuk cik kuna gak coz kena prpepare present n kena hadir kn diri..
~ compulsory ~
^_^

cik yana (kwn dr sek teknik+dip+degree) & psgn nya : mr Irfan ~ 28 Mei 2011
cikgu noli (kwn dr form 1) & psgn nya,cikgu gak : mr Zamri ~ 4 Jun 2011
si comel lote cik fida (kwn ms aku baru keje kt inno) & psgn nya : mr Nazim ~ 4 jun 2011
azreen (adik angkat aku ms form 3) & psgn nya : mr Zaki ~ 4 Jun 2011
cik Linda (ms bestfwen ms kt teknik..nma ktorg pun same) & psgn nya : mr Farid ~ 5 jun 2011

ni baru yg dekat2.,..
kwn2 jauh de gak..
tp yg tu len negeri..
kt ganu de..
so..mmg xdpt r aku nk g..
owg kate kena utama kn yg dekat2 dulu kn..
penuh kan..
aku mmg kena plan betul2..
coz kdg2 sabtu aku kena keje/training..
huhu
seb bek yg berderet2 4 jun tu sume kawen area kota..
so..kena r aku pusing2 kota sehari suntuk tu..
demi kwn2 tercinta...
nnti time majlis aku..
aku nk dorg dtg gak kan...
hehe

so..tuk sume kwn2 aku yg akan bergelar isteri xlame lg..
slmt menjalani kehidupan baru...
moga kehidupan bertambah bahagia..
aku tumpang bahagia same
~ wink wink ~

lots of luv : cik kuna ^_^


0 Comments:

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails