Monday, November 22, 2010

.:eRk...uRm...eRm:.


Lame seh cik kuna xmerepek dlm ni...
tu yg title tuk entry ni pon xtau nk tulis per...=p
act...moot tuk ber'blogging tu ade...
tp haishhh...
bile dh buka lappy ni..
ngadap benda len dulu...
mmg xtertulis2 ler blog cik kuna jerk..
hehe

ari nie cuti lg...
bufday sultan johor...
mmg cuti manjang jerk...
ingt kn nk lik kg smlm...
tp ari tu baru jerk lik..
minggu ni pun nk lik lg..
nana kawen...
so..alang2 blk time nana kawen je lah...

waaaaa....
kwn2 aku ramai giler kawen thn ni...
kwn sek rendah...
kwn ms form 1-3...
kwn kt teknik...
kwn ms dip...
kwn ms degree...
n kwn keje....
perghhhhh....
mmg terhebat seh thn ni...
sume kawen ...
bile pk psl kawen...
erm...
tgk diri sndiri...
cik kuna oiii...
turn kamoo bile lg???

time org2 tanye...
cik kuna hanya mampu bg respon cmni...
(",) <------ tersengih cm kerang busuk n then answer...
"kalo jodoh smpai cpt,cpt lah"...haha
betul lah kan...
kite ni hanye merancang...
tp TUHAN yg menentu kan...
perancangan ke arah itu mesti lah ade...
tp sesuatu psl bab kawen2 ni bukan benda kck..
xleh lah main taram cmtu jer kan...
kawen seumur hidup tu...
perjalanan cik kuna nk jumpa CINTA sebenar pun take time tu...
+ ber'mcm2 dugaan lg...
so...
slow2...
cik kuna xnk tergesa2...
ade jodoh... xkemana...
itu tetapan ALLAH kan...
yg pnting usaha + tawakal... cayo' cayo' cik kuna...
yeahhhh...
^_<

di sbb kn ari ni cuti lg..
mlm td smpai ke pg nie.. c
ik kuna menumpang kasih kt umh..."tetttt'...=p
ngade2 betul ko ni cik kuna... ahaksss...
pg ni xtau nk wtpe...
bgn2 jerk trs on9...
baru pas mandi nie...
cuaca sgt elok hari nie...
hope panas di bawa hingga ke ptg...
ngeEe~

0 Comments:

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails