Saturday, March 13, 2010

++muVeE lg++



Owh..jap jerk ms berlalu kan...
dh seminggu rupenyer aku x tulis blog ni..
sejak keje ni busy sgt..
nk tulis blog tiap2 mlm pn xdpt..
bkn xsempat..
tp penat sgt..
so bile dpt on9..lyn fb n ym jerk..
hehe

ari ni aku ot..
ingt nk ot smpai ptg..
tp dlm kul 1 tu kak ana (bakal sepupu aku..)
kak ana ni sepupu kak dila (bakal akak ipar aku lak..hehe)
ajak aku g tgk wayang..
dia nk blk awal..
dh rncg ngn kak lin skali..
so..pe lg..
laju je lah aku..
hehe

aku Ot pn coz nk follow part aku..
asyik de reject je skrg ni..
tension jerk..
dh siap pesan kt bdk2 ni suh cont keje aku..
aku pn blk ler..
hehe

g Jusco tebrau..
dtg sini tuk kali yg ke-3..
1st time dulu dtg ngn boy..(mamat yg xbape nk sengal..haha)
kalo dia nk marah aku ckp dia sengal,aku x ksh pn..
ni blog aku..
so suke ati aku ler nk tulis pe pun..hihi

g tgk muvee..tp xtau nk tgk cter pe..
so,aku n kak ana bantai je tgk citer
"Up in the air"
penuh gak lah 1 panggung tu..
n citer ni enjoy n santai..
byk gak value yg aku dpt..
=>

after bis tgk muvee,
ktorg g mkn mee bandung kt Kg Tanjung Pelepas..
best+sedap giler..
n tmbh lg ketam msk sambal..
mmg puas giler mkn..

best sgt2...
ni dh kt umh..
penat gak
xpe2..
esok aku rest sehari suntuk kt umh..
hehe

rindunyer kt "D"..

ari ni dia g terengganu..
ngn beberapa kwn aku yg len..
g kenduri khwin Kak Nurul..
rugi aku xdpt join..
Lan dh ckp nk bawa awek dia time kak nurul khwin..
tp aku x dpt ikut lak..
hehe


penat nyer...
esok2 aku tulis lg ler
papai..



0 Comments:

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails