Thursday, February 25, 2010

++I'm bAck++


Yeah...
finally i got my modem..
so starting from now..
mmg slalo lah aku on9...
n yg plg best..
aku leh update blog ksyangan aku ni slalo..
hehe

shud b mlm ni aku de training badminton..
tp mlm ni rs x sht..
tibe2 je demam..
so ckp kt fairuz aku xleh juin..
huhu
rs rugi lak coz aku dh byr tuk men sebulan..
tp nk wt cmne kn..
dh demam..xkn nk pakse..
huhu

today keje sgt memenatkan...

mmg giler keje smpai bis suar aku kena myk2..
mmg betul2 keje kilang berminyak ni..hehe
ari ni aku ot lg smpai kul 7..
mula2 gtau fairuz aku x dpt join mlm ni coz kak ecak amk aku lmbt..
blh lak si fairuz tu twrkan diri nk amik aku antar balik..
hehe...
dah ler bdk2 ni pndai2 skandal kan aku n si fairuz tu..
kalo bf aku tau..
mmg majok agknyer..
hihi..
tp xpe..xkn bf aku xpercaye kt awek dia ni kot..
aku ni kn mmg jenis ramai kwn..
terlebih peramah kate kan..hihi

esok dh friday..
yehaa..
dh nk weekend..
leh aku lepak kt umh..
penat sgt minggu ni..
tp cm rncg nk ot sabtu ni..huhu
tgk lah nnti ek..

last week best sgt coz azie ade..
so ktorg g jln2 kt CS..
best sgt..
g tgk citer The Wolfman..
mmg syok..
to my dear fren..Cik Aziah...
thanks bangat coz sudi bawa aku jln2..hehe

wow..its 11 p.m already..
shud b time cmni aku dh tdo..
tp sjk de broadband ni..segar je mate..
hihi

alamak..esok sure kena jumpa manager ksygan aku tu..huhu
mkn ati je ngn aku ngn dia..

ckp pakai lps je..
cmne lah nk tunjuk cnoth yg bek kt anak buah dia ni..huhu
ermm..
k lah..
esok2 aku tulis pngj2 lg..

miss my hubby soooooooo much...

2 my dear "D",
bile kite nk jumpa lg..huhu

0 Comments:

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails