Sunday, February 28, 2010

++nO titLe++


It's 10.23 p.m already...
boring nyer sok dh keje lg..huhu
not fully recover from fever..
syill batuk lg even ubat dh bis 1 botol...
panadol pn dh bis sepapan..huhu
tension nk g keje ng kesihatan yg x menentu cmni..
uwaaaaa...
ya Allah..
kuat kan lah semangat aku ni..
amin

ari ni dok umh je..
tgh hari td kwn aku (yg suke sgt mkn epal time bekfast)..
ajk ikut dia g landmark..
aku mmg nk sgt pg..
sbb aku rindu dh lame x jumpa dia..
tp...d sbbkn kesihatan aku yg sgt2 xmenentu ari ni..
aku terpakse tolak..
upe2 nye kwn dia yg nk join tu pn xdpt d kesan..
so dia pn x jd ler pg..
cian betul..
xpe..esok lusa ade lg..
kan Salamz...hehe

rindu nyer nk blk umh...
mak+abah+dayah..
linda nk blk umh

rinduuuuuuuu
huhu

si "AS" tu dh cm biskut chipsmore..
suke2 ati die je nk timbul n hlg bile2 ms...
lantak p r...
he's nothing 4 me...
dia ade ke..
xde ke..
xbg effect pe2 pn kt aku..
hehe

my dear "D" ckp insyaAllah next week dia nk turun sini..
jumpa sape lg..
nk dating ngn aku ler...
hehe

dia dh dpt gaji kan..
so mmg dh spend awal2 tuk jumpa aku..
yehaaaa...
dpt jumpa buah hati next week..
hope xde ape2 mslah n segala urusan di permudah kan oleh-Nya...Amin

k lah..
bdn dh makin penat..
need lots of rest..
to fully recover myself..
nite...
Zzzzz

Thursday, February 25, 2010

++I'm bAck++


Yeah...
finally i got my modem..
so starting from now..
mmg slalo lah aku on9...
n yg plg best..
aku leh update blog ksyangan aku ni slalo..
hehe

shud b mlm ni aku de training badminton..
tp mlm ni rs x sht..
tibe2 je demam..
so ckp kt fairuz aku xleh juin..
huhu
rs rugi lak coz aku dh byr tuk men sebulan..
tp nk wt cmne kn..
dh demam..xkn nk pakse..
huhu

today keje sgt memenatkan...

mmg giler keje smpai bis suar aku kena myk2..
mmg betul2 keje kilang berminyak ni..hehe
ari ni aku ot lg smpai kul 7..
mula2 gtau fairuz aku x dpt join mlm ni coz kak ecak amk aku lmbt..
blh lak si fairuz tu twrkan diri nk amik aku antar balik..
hehe...
dah ler bdk2 ni pndai2 skandal kan aku n si fairuz tu..
kalo bf aku tau..
mmg majok agknyer..
hihi..
tp xpe..xkn bf aku xpercaye kt awek dia ni kot..
aku ni kn mmg jenis ramai kwn..
terlebih peramah kate kan..hihi

esok dh friday..
yehaa..
dh nk weekend..
leh aku lepak kt umh..
penat sgt minggu ni..
tp cm rncg nk ot sabtu ni..huhu
tgk lah nnti ek..

last week best sgt coz azie ade..
so ktorg g jln2 kt CS..
best sgt..
g tgk citer The Wolfman..
mmg syok..
to my dear fren..Cik Aziah...
thanks bangat coz sudi bawa aku jln2..hehe

wow..its 11 p.m already..
shud b time cmni aku dh tdo..
tp sjk de broadband ni..segar je mate..
hihi

alamak..esok sure kena jumpa manager ksygan aku tu..huhu
mkn ati je ngn aku ngn dia..

ckp pakai lps je..
cmne lah nk tunjuk cnoth yg bek kt anak buah dia ni..huhu
ermm..
k lah..
esok2 aku tulis pngj2 lg..

miss my hubby soooooooo much...

2 my dear "D",
bile kite nk jumpa lg..huhu

Friday, February 12, 2010

Lame giler aku x tulis dlm ni...
tersgt2 rindu...
hari ni genap 4 minggu aku kerja..
Alhamdulillah rezeki aku cepat..
aku dpt keje untuk interview ke-3 yg aku pg..
so aku dh jd org pasir gudang lah skrg ni..
hehe

mlm ni aku nk blk kg...
rindu giler ngn umh..
kebetulan raye cine kan..
dpt lah cuti lame skit..

erm..bercerita psl dunia keje ni..
mmg betul2 memenat kan upe nyer..
mcm2 kerenah org terpakse di lyn..
huhu
tp best giler bile dpt gaji..
hehe

xlame lg leh lah aku update blog ni slalo..
coz aku dh beli broadband..
tp lmbt lak dpt..
pas raye cine ni kot..
hope dpt lah secepat mgkin..
rindu ni nk on9 hari2..
hihi

mlm td aku join badminton..
bdk2 company aku wt..
ktorg ade tournament bulan 3 ni...
best giler men..
xint dunia..
maklum lah dh lme x pegang raket..

k lah...
nk cont wt keje..

;;
Related Posts with Thumbnails