Sunday, January 10, 2010

++mEncAri kEpAsTian++

Lame giler aku x g cc ni kan..
huhu..
hidup sgt2 busy n memboring kan skrg ni..
ye lah..
bese nyer time2 cmni dh nek sem baru..
tp ni lah 1st time aku bercuti lame giler kt umh..
same cm waktu aku pas exam SPM dulu..
dok umh mmg seronok..
tp memikir kan udah msk thn baru..
aku makin tua..
keje x dpt lg..
around 2 weeks ni..
3 interview aku g..
erm..aku apply je mcm2 keje..
pening gak upenyer ye..
ngn aku yg seumur hdp x pernah keje ni..
nk g interview pn mcm2 pk..
mklum lah..
mane lah aku pernah g interview kan..
hihi
erm..
cuti lame2 ni mcm2 gak mslh nyer..
mslh hati..
hehe..
erm..entah lah..
aku makin x mengerti..
yg penting..
ingin ku luah kan di sini..
aku tersgt merindui ku sahabat ku..
sahabat ku yg suke mkn epal time bekfast..hehe
erm..ssh nyer nk lupe kan kwn ku tu..
huhu...
pd DIA pn aku ttp rindu..
berdosa lah kalo aku x rindu dia..hehe
hope aku cpt dpt keje..
dok umh lame2 ni fikiran aku berpk terlalu byk benda..
aku sndiri pening..
mencari kepastian yg xkn kunjung tibe..
hilang seperti hilang nyer seorg sahabat tersyg ku..
sahabat yg mmg aku syg seikhlas hati ku..
tp tanpe sengaja..
aku meluka kan nyer..
n aku tau sahabat ku xpernah sudi nk bace coretan ku ni lg..
tp kalo ko bace..
aku nk ko tau..
aku betul2 syg ko..
kembali lah sahabat ku..
aku rindu kan kegembiraan n keceriaan kite dulu..
aku rindu tasek itu..
tasek kenangan kite..
huhu..
ko kn sentiasa dlm hati ku sahabatku..
aku tunggu kamo..
maaf kan lah aku..
huk huk huk..

0 Comments:

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails