Tuesday, November 10, 2009

++yEhaa...ya bE da be doOo..++


Erm...
pe feeling aku skrg ek???
aku rs cm nk jerit je...
yehaaa...
lega sgt2...
nk tau nape???
i've done my last paper 4 my degree...
ni kali terakhir aku amik exam..
pasni entah bile lah lak..
kalo cont master pn aku nk mik by research..InsyaAllah...
=p

paper Colloid td menjadi penutup tirai dewan exam utk aku...
even paper colloid td agak ssh gak lah..
nk kate aku leh senyum..
aku mmg sntiasa senyum pun..
erm...dpt jwb sume soklan..
tp de gak yg confius..
but i was try my best...
hope kejayaan akn jd milik aku...=p
Amin...

pas eXam td..g celebrate mkn KFC beramai2...
mklum lah..
pasni akn msg2 akn membawa haluan berbeza dh..
dh xde lg istilah jumpa sem dpn..
sedih lah plak kan..
huhu

hal yg membuatkan hati aku terguris hari tu..
dh settle pun..
bese lah kan..
kite same2 manusia..
xdpt lari dr wt kesilapan..
aku pn maybe berslh..
terlalu ikutm perasaan..
erm..ank manje mcm aku ni mmg nk menang je..
but i was learn sumthng..
so..i'll improve myself..
fren is most important 2 me..
skrg back to 0-0...=p

"utk kamoo...
aku syg ko..
aku syg frenship kite..
2 thn ni amat bermakne utk aku coz aku dpt kenal ngn ko..
aku minta maaf gak..
aku sedar, aku pn byk kekurangan nyer..
thanks ya..
hope we'll fren 4 ever...
juz tggl bape hari je ms tuk kite abskan bersama2 kan..
aku xnk dh hubungan frenship kite ni tercalar lg"



erm...even paper dh bis..
but tggl 1 lg perkara plg penting tuk degree aku ni..
pe lagi..
psl "Cik Thesis" lah...
dis coming saturday, i'll have a presentation..
erm...takut nye...
cik Draft aku dh siap...
tp de yg aku nk edit lagi..
n skrg kena prepare slide, mental n physical lak tuk presentation tu..
hope sumenye berjalan lncar..
Amin

mate pn dh ngntuk ni..spnjg minggu exam ni aku punye jadual tdo pn berterabur je...
mulai esok dh xyh g study kt lib lg...
erm..i'll miss everythng here...
huhu
cayo'2x..
cik LInda..
gambatte ne..

3 Comments:

  1. Liyana said...
    Fara....congratulation...dah habis degree pun, eh nana tunang bulan bape?
    akusygdia said...
    hehe..mekaceh...should b end of dis month..but xtau bape hb..dia x kabo lgi..
    f.a.r.a.h said...
    congrates farra!

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails