Sunday, November 1, 2009

++P.E.N.A.T & P.E.N.I.N.G++


Ari ni sgt penat..
n pening sgt2..
huhu..
batuk n selsema x bek lg..
bile batuk n selsema..
terasa smpai ke kepala..
pening n berat sgt..huhu
hari ni still same cm semalam n kelmarin..
n smlm punyer kelmarin..(korg fhm x??..wt2 fhm jer ler..hihi)
still same sbb mula hari je dh mendung..
then around tgh hari nk msk ke ptg..
hujan turun smpai lah mlm..
sgt2 sejuk..
lg lah aku ni ngh x sht..
mmg sejuk..

pg ni cm smlm gak..
rutin aku bgn pg mandi, gosok baju n kuar g study kt lib..
pening tul pale bile kena study time x bape nk sht ni..
tp aku kena gagah kan diri gak..
huhu
dugaan hidup kan..

smlm my mum call lg..
dia risau sgt aku x bek demam lg..
musim2 exam lak tu..
dh lah ni last exam aku tuk degree..
ya Allah..
beri aku kekuatan..
beri aku kesihatan
Kau permudahkan lah semua urusan-urusan ku..
dan Kau berikan lah kejayaan kepada ku..
Amin

rindunyer kt mak..
mak..anak mu ini x sbr nk blk..
huhu..
masa mak tpn smlm..
mak ckp nenek dh de kt umh..
yey..hope nenek aku stay kt umh smpai aku blk nnti..
lame giler x jumpa dia..
tggl dia je lah nenek yg aku ad skrg ni..
=p

erm..
kepala aku dh makin berat ni..
i need 2 take a rest..
hope esok pg aku akn bangun ngn kesihatan yg makin bertmbh baik..
amin..

nite..
Zzzzzz


3 Comments:

  1. Nur Nadhirah Azmi said...
    ala2..cian nya.....2 la...nad ckp jgn men ujan..akak nak men gak....
    f.a.r.a.h said...
    farra, exam sampi bile?
    akusygdia said...
    to nad : nk wt cmne..men hujan tu kan best..hihi

    to farah : abis 10 hb ni..juz tggl 1 paper je..then 12 hb de present fyp lak..huhu..wish me luck k..=p

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails