Friday, November 6, 2009

++LotS oF Luv++



tibe2 aku rs nk jd miss jiwang skit mlm ni..hihi
i'm writing dis at 10.52 p.m...
it means...
hampir 24 hours aku x jumpa 'DIA'...
coz ari ni aku x kuar..
sebab aku busy menyiapkan cik "thesis" aku tu..
finally...i can smile..
coz i've finished my draft...
yehaaaaaaaaaaaaaaaaa
=p

mlm ni ingat nk jumpa gak 'DIA'..
tp aku mls lak nk kuar..
di samping kesejukan mlm2 ni...
kesejukan mencengkam hingga ke tulang temulang ku..(bajek kurus ler aku ni..hihi)
sorry "d"...
xjd nk kuar..hihi
xpe2..
esok still de lg..
but...esok dh 7 hb..
means i only have 16 more days 2 spend wif him...
huk huk huk...
ms sgt2 mencemburui kami..


cmne kan time aku dh blk jb nnti..
cmne nk jumpa lagi..
cmne nk date lg..
umh dh ler jauh..
uwaaaaaaaaaaaa.....
i'll miss him soooo much...


"D"...
thank u sooo much 4 everything u done 4 me...
thanks 4 always be my supporter every time i need sum1...
thanks coz bersabar melayan kerenah ku dr 1st time kite kenal until now...
thanks 4 ur understanding...(xsangka ade org yg blh fhm aku sebanyak ni...=p)
thanks coz xpernah nk mrh2 even aku slalo wat salah..(n byk kesalahan2 bsr aku pernah wat..)
sorry sgt2 psl hal bufday tu..(akan ku tebus gak 1 day nnti..)
n byk lg nk say thanks smpai x terkata...
n plg penting nk say ....
...thanks 4 ur love..
=p

sgt2 sedih....
juz tggl bape hari je lg kan..
nnti kite dh ssh nk jumpa..

huhu...

setelah sekian lame aku hilang perasaan utk syg org betul2..
tp perasaan tu kembali lg skrg ni..
thanks 'd' coz berjaya menemukan perasaan sy tu semula...
=p

erm...
cuti ni mesti mak aku tanye byk psl dia kan..
hehe..
sbb ari tu ms dia dtg umah...
xsempat mak aku nk borak pnjg..
hihi..
so cik faralinda...
bersedia lah kamu..
hik hik hik...

kwn2...
doakan lah hubungan kami ye...
=p

aku tau ramai yg tertanye2 psl kami..
so..utk sesetengah kwn2 ku..
i'm sorry..
de benda yg terpakse aku rahsiakan dulu..
bg kwn2 yg dh tau tu..
diam2 je lah ye..
hihi
=p


6 Comments:

  1. ++ QiqIE LaLa ++ said...
    tahniah ek fara sbb rasa syg ko tue dh kembali..
    yes,aku lak nnti hari2 dpt dating..
    skrg nie aku tgk korg duk dating jer..jeles tau..kwang3..
    ko dh syg die kan..
    so, jaga lah ati die ..
    sygi lah die mcm mane die sygi ko..
    aku sentiasa doakan hubungan korg smpi ke jinjang pelamin..doakan aku gak ye..hihi..
    menafaatkan lh mase yg ade..
    cop2..nk tanya nie..
    bile declare?hehehe..
    Putra Al-Maliki said...
    bile nak mendirikan masjid nie? dah plan ker? hehe
    LiNda said...
    wahh... now saya pulak yang terasa jiwang !

    Takper... besh tau rindu merindu... terasa diawang-awangan.. silakan... asalkan jangan terlupa en 'thesis' tauuu . parah nanti !! hehee

    so.. have a nice day !!
    akusygdia said...
    to qiqie : thanks..tarikh declare tu terpaksa di rahsiakan..hihi..aku akn cuba syg dia sebanyak mane dia syg aku..=p

    to putra : insyaAllah ade rezeki thn depan..hihi..tp kalo lum ade rezeki..kena lah tunggu..

    to kak linda : hihi...kak linda mmg suke jiwang2 ni kan..hihi
    Rashid said...
    Salam

    Tiba-tiba saya tersenyum baca entri.. syukur kerana perasaan rindu itu menjadi milik fara kembali. Kerna dengan adanya perasaan rindu itu maka sudah pasti rasa tenang..damai akan kembali bersama..
    akusygdia said...
    to rashid : thanks a lot...betul2 ..bile perasaan rindu tu dtg kembali..baru rs hidup pinjaman Tuhan ni indah sgt..sy sgt2 lah bersyukur..amin..

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails