Monday, October 26, 2009

++yEah...++


Yeah...
i was done my Corrosion test as well..
erm..dh xyh pk lg..
juz cont study for paper ni on 31st oct ni..
cayo'2x Faralinda...=p

td aku tlh tdo dgn jaye nye..
kena plak hari ni hujan..
perghhh..
mmg syok aku bantai tdo..
aku tdo around kul 3 ptg..
kul 7.10 baru aku bgn..
hish..kalo kt umh, mesti mak aku dh membebel sakan kan..hihi
nk wt cmne..
penat + ngntuk se'sgt..
mlm semlm aku study lg kt Mc' D ngn bdk2 ni..
kul 4 lbh baru blk umh..
then, kul 9.30 a.m aku dh bgn n siap2 nk g test..
so..topup blk ler tdo aku tu..hihi

mlm ni aku kena gak siap kan draft thesis aku..
erm..Puan Sue suh submit last week..
ktorg lak yg suke2 ati postponed sndiri ke minggu ni...hihi
mmg nakal..
maaf kan kami ye Puan Sue..
x terdaya rsnyer nk siapkan draft tu last week..
coz last week mmg btl2 wt aku xcukup tgn..
huhu

smlm dh tepon mak..
sgt best dgr sore mak..
n dgr sore abah gelak kt blkg time mak bg pesanan berkhemah kt anak dorg yg nakal ni..
hihi
xsbr nk blk umh..
rindu rindu rindu..
cepat ler abis sem ni..
xsmpai sebulan pn lg..
aku akan meninggalkan dunia student ni..

pasni aku ngn dunia...
kerja kerja kerja plak..
tunggu aku...
=p

kt bwh ni pic2 aku asyik sibuk ngn project je..
mlm ni aku kena wt gak draft..
poning pale ngn thesis ni..huhu
yg dlm botol2 kecik n cute tu r sample aku..








last pic ni saje rest2 otak dok kt lib..hihi


4 Comments:

  1. f.a.r.a.h said...
    farra!
    u budak chemi engineering eh?
    Liyana said...
    hihi..tetiba rindu zaman belajar..tanak keje. tapi bila pk duit, excited smula na kje..gagaga~
    akusygdia said...
    to farah : nope..bkn chemi engin..
    tp materials science..=p

    to norly : eleh..sibuk je..g jelah keje..aku ni kena ngadap buku lg..xsbr nk bis..xsampai sebulan je lg..hihi
    Rashid said...
    library.. adoii buatkan kenangan lama menjengah kembali..

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails