Sunday, September 6, 2009

++i LoSs my wEiGht++

Smlm aku penat sgt..
xsempat nk tulis blog..huhu
bgn2 trs kena on laptop..
aku kena wt keje..
lgpun aku nk kuar ari ni..
i need 2 finish all my assg 1st..huhu
smlm aku, teha, qiqie n lilo wt lab project lg..
erm..lega ler skit sbb dpt gak siapkan sample lg..
next week ni keje aku wt testing TGA n DSC je lar..
hope sumenyer berjalan lncar lah..
amin..

pas lab smlm kuar g 3 serangkai lg..
niat cm bese..nk cari baju raye lah..
tp cm bese gak,,
aku x jumpa gak baju yg aku berkenan..
huhu
aku cerewet sgt ke???
entah lah..
tp aku tgk baju2 yg ad sume x cntik..
xkn aku nk beli gak...huhu

b4 balik dr pkns..
cm bese..
aku suke btl timbang berat..hehe
erm..
n its suprising me soooo much...
berat aku turun giler...
mendadak lak tu..


nape ek??
xkn sbb pose kot..
b4 ni kalo turun pn xpernah nk mendadak cmni..
dh lame berat aku maintain around 47-49 je..
tp smlm aku timbang..
guess what...
berat aku juz 44.5 kg je..
huhu...
tp mmg aku rs aku mkn kurus pn..
nk kate x mkn..
aku mkn je..
erm..maybe sbb sem ni aku byk keje n slalo risau psl keje2 tu sume kot..
huhu

kalo aku blk umah..
n mak aku tgk aku makin kurus..
msti dia marah..
dia risau btl kalo tgk aku makin kurus..
nanti mcm2 ler dia pk..
aku x mkn lah..
itu lah ...
ini lah..
huhu

erm..hope sgt pas raye ni berat aku naik semula..
amin..

3 Comments:

  1. Noor Liyana Kamarudin said...
    Fara. ko sama berat ngan aku sekrang lah..but i think u must be underweight..right?
    Nur Nadhirah Azmi said...
    hhahaha..meh cni...akak perlu mkn..
    masak lemak lemak
    lemak kari
    masak asam lemak
    sambal tumis lemak..
    hahah..
    akak ni...dah la angin kat luar sana 2 kencang..kang...melayang2...cm layang2....
    akusygdia said...
    to norly : tu lah psl..aku underweight lor..huhu..aku risau tul..tibe2 turun mendadak..huhu

    to nad : ok2..akk nk dok umh nad je lar..blh nad msk yg berlemak2 tu utk akak..cnfirm sebulan pas duduk akk dh besar blik..hehe..bestnyer

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails