Friday, August 7, 2009

++x fhm+blur++



yahoo..senang ati..dh lega
present dh settle..n best gler sbb time aku present..ad en rosma n sorg lg lect je..hihi
so kejap je present..then leh blk..
b4 blk sggah lab jap..
nk jumpa abg zul..(oppsss..bkn abg lah..encik..hihi)
tp dia xde lak..huhu
trs lah blk umah..cont bace novel baru aku..
nk tdo..tp xleh..waaaaa
ape lah kena ngn aku ni?
d landa sakit ssh nk tdo
huhu..
rs cm nk telan pil tdo je..

mlm ni otak aku penat
td tgk citer
pnt menjerit2..tp ending nyer hampeh..sengal tol
huhu...nk wt keje mls..so on9 je r
ym jap ngn 'kwn' aku td
erm..he always make me angry..
entah lh..aku pn xtau nk ckp cmne
dia ckp aku dh berubah
yes..i admit..aku mmg dh berubah
aku berubah sbb dia
sbb dia pernah ckp something yg btl2 mengguris n mncalarkan ati aku ni
x aku xprnah lupe
huhu
n aku x tau nk lupe kn cmne
thats y aku mkn mnjauhkn diri dr ms ke semasa..
aku pnat lh pk psl ni
sedih pn ada gak..huhu
'kwn' ku,aku minta maaf..

mlm ni gak..tbe2 boy ym aku blk..
pe motif dia msg aku blk???
entah lh..dunia lelaki ni mmg memelik kan
aku rs lelaki lg complicated dr gurl..
huhu..

mcm che mat gak..
sejak dpt contact aku blk dlm fb,ari2 nk msg ngn aku
siap ajak aku kuar
dh lame x jumpa aku lah
tu lah, ini lah
erm..kate nk setia kt awek dia
entah lh
che mat che mat...

weekend ni nk g jln r
lme x tgk wyg..rumet aku kate ada citer best..
hihi
yey..nk pow org lain lak..
sape sudi jd mangsa aku ni
hihi

k lah,dh kul 1 lbh ni
i need 2 stop + sleep
esok ad kls colloid..huhu
ptg ada talk lak
xkire..after talk aku nk kuar jln2 gak
nk g 3 serangkai...

esok 7 ogos dh
yey..dh nk pose
rayeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hihi

ni lh muka gadis yg kepenatan tahap cipann
bkn setakat penat..
tp ati pn x sht..huhu













0 Comments:

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails