Sunday, August 9, 2009

++juZ bReaK it, bOy++

Setelah agk lame mendiamkn diri..
tbe2..boy muncul blk..
muncul blk ngn menjadi diri dia yg asal..
diri nyer yg aku kenal hampir setahun yg lps..
yg sng bercakap n wt aku selesa utk borak2 ngn dia cm bese..
entah lah..
aku pn x tau pe motif dia..
motif dia kembali..
dtg blk menegur aku mcm kebiasaan nyer..
huhu

tp last2 aku tau nape dia muncul blk..
muncul scara tbe2 tanpa perlu di desak..
dia muncul blk coz dia rs skrg aku dh blh trima reason yg dia simpan slama ni..
(reason yg aku tau tp dulu dia bgtau ngn keadaan yg x ikhlas)
mmg btl..
dia blah cmtu je coz he can't forget his ex-gf
huhu...
erm..nk x nk..mmg aku terpakse terima
benda ni pn dh berlalu..
6 months ago..
mmg suffer gler hdp aku time tu..
erm..xpe lah..
dh berlalu pn n aku x nk ingt lg..
(dia pn x pernah kesian kt aku..so...x berbaloi aku menderita sbb dia..)
ni atara ayat2 yg dia gtau kt aku...

"skrg ni boy cume harap DIA hapi n dpt maap kan boy

bukan niat boy nak saket kan ati DIA

boy ade alasan boy yg boy rase sgat2 kukuh

boy dpt tau DIA hapi boy pun hapi

boy x penah marah kat DIA

x pernah benci kat DIA"

erm..skrg dia dtg
n tnya aku..
aku maaf kan dia x..
erm..its too hard to say...
bkn aku x nk maaf kn dia..
tp ape yg berlaku..
its too hard 4 me to forget n forgive...
huhu

n aku mcm x percaye..
dia still simpan lg cd yg aku bg dulu
sbb cd2 yg dia bg..
dh lame aku patah kan..
hehe
bkn stakat cd..
aku xde smpn lgsung apa2 mengenai dia
no phone pn aku delete..
n aku pn x ingt sgt camne muka dia..
(smpai terserempak pn aku xtegur)
dia suh aku luper kan apa yg dh berlaku
mmg aku dh lupekan pn..
smpai sume benda aku lupe...

n aku juz harap dia patah kan je cd tu..
patah kan camne aku wt..
ini bkn soal kejam ke x..
i've my own reason..
nape aku nk sgt dia patah kan cd tu..
huhu
ssh sgt ke nk wt cmtu boy???
patah kan cd cnfirm x sesusah aku survive ms dia blah cmtu je dulu..
huhu

entah lah..
ssh nk fhm org lain
aku pn dh penat..
mls nk pk lg
yg pntg sku hepy skrg
hepy ngn apa yg aku dh ada..

aku kan faralinda..
faralinda mesti lah hepy+ceria
xde sape leh pijak pale aku lg..
aku sdr..
aku berkuasa penuh ats diri aku sndiri
aku berhak bahagia n wt ape aku nk..
so boy..juz break da cd...
huhu



0 Comments:

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails