Friday, August 7, 2009

++i'm guiLty++

aku rs nk tulis lg..
even aku hepy hari ni..
tp aku rs x sdp hati..
aku dh wt org lain sedih
sedih n terasa ngn perangai aku ni
aku dh wat 'kwn' aku sedih...
smlm aku ckp ngn dia jgn kaco aku lg..
yes..aku admit..mmg aku mrh ngn dia
aku kecik ati ngn dia
aku rs mcm xleh kalo nk baik2 ng dia
pas dia ckp mcm2 ari tu
sbb tu skrg aku dh kurang lyn dia
aku x pernah reply msg2 dia
bile msg kt ym pn aku slalo xde mood ngn dia
n smlm dia ckp dia dh xkn kaco aku lg
xkn msg aku lg
xkn hubungi aku lg
even kt fs,ym or phone..
huhu

i feel guilty..
'kwn' ku...
i'm so sorry
aku x niat nk wt ko mcm ni
aku syg hubungan kite
aku syg sgt persahabatan kite
ko yg byk teman aku n wt aku hepy along my practical life..
ko slalo wt aku ketawa..
n sentiasa ad bile aku bersedih
ko wt aku rs life ni indah sebnarnyer
even ms tu aku still fobia ngn insan yg bergelar
'lelaki'
huhu

actually..aku ada sbb nk jauh kan diri dr ko
bkn sbb aku benci ko
bkn sbb aku marah sgt ngn ko
bkn sbb aku bosan ngn ko
n plg pnting bkn sbb aku x syg kn ko n persahabatan kite ni
tp...
sbb aku xnk ko letak harapan kt aku lg
aku xnk ko mgharap something yg aku xleh nk bg
huhu
aku pn xtau nk describe cmne
i'm feel so sad..
aku terpakse kecik kn ati ko
mmg aku admit..aku mmg dh berubah..
i'm so sorry..
kite still leh jd kwn
tp aku xnk ko letak harapan kt aku
sbb nyer setiap kali ko msg aku
pg,ptg n mlm..aku makin rs bersalah n sedih
dulu..ko sndiri ckp..kite kwn smpai mati..
huhu

aku syg ko
aku suke kwn ngn ko
ko kwn baik aku dunia akhirat
thanks 4 everything yg ko pernah wt utk aku
aku hrp sgt ko bace blog aku ni
aku btl2 rs bersalah
i'm so sorry


0 Comments:

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails