Wednesday, August 26, 2009

++erm...++

its already 7.20 a.m now...
aku dh ngntuk giler..
bgn dr kul 2 pg td smpai skrg aku berjaga..
kepala pn dh tin tun..
huhu

dpt gak r study corrosion skit2..
hari ni kls kul 12.30..
jap g aku nk tdo sejam dua..
rest kan pale n bdn aku ni..
smlm dh lah kls full dr 8 pg - 6 ptg...
giler penat..

dh pose ke-5 hari ni...
hope ari ni x panas n bahang cm smlm..
amin...

erm...
aku kecik atiiiiiiiii smlm...
kck ati ng 'kwn' aku..
smlm aku msg dia cm bese..
dia x reply..
2 kali lak tu aku msg dia..
then dh 1 jam lbh after dat,baru dia reply..
reply pun selamba je..
at least say r sorry sbb reply lmbt..
tp dia msg cm xde pape je..
aku bkn pe..
slalo blh je reply msg aku even dia bz or ngh drive
huhu
then..aku wt2 lah majok..
coz dia bg reason dia berbuka ngn kwn dia..
x blh ke spnjg waktu tunggu mknan or waktu ngh mkn tu reply msg aku jap..
at least ckp je lah dia wtpe..
aku bkn nk menyibuk n tergedik2 pn..
tp sbb aku dh bese msg dia time dia blk keje..
juz nk tau dia dh slmt smpai or lum..
aku bkn pe..
i'm juz worried bout him..
bile aku majok..
dia cm marah lak..
then trs cakap..
''ok...ape2 je..sori..daa..''
erm...kecik sgt ati aku..
rs cm nk nagis je time tu..
mcm selama ni aku menyibuk je ngn hal dia..
huhu

erm...
benda ni wt aku ter'pk..
maybe dia x suke kot aku amk brt psl dia..
yelah..entah2 dia rs rimas ngn perangai aku...
kalo x suke ckp jelah..
aku x ksh pn..huhu
aku pn dh mik kep..
xnk kaco dia lg..
maybe hidup dia lg aman kot tanpa msg2 dr aku..
erm...
dulu aku jarang msg dia..
dia kate aku buang dia..
skrg..bile aku dh msg2 blk cm ms pektikal dulu..
dia lak wt cmni..
huhu
xpe lah..
aku follow je r pe dia nk..
aku pn dh penat...

pening nyer paleeeeeeeeeeee
nk rest lah.........
Zzz
=<

0 Comments:

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails