Monday, August 31, 2009

++ciTer sEmaLam++

Smlm buke puasa kt luar lg..
ngn kwn aku..
lame giler x jumpa dia..
tempat mkn sume penuh..
so ktorg berbuka kt kfc..
lame giler dh ngidam nk mkn kfc..
hehe

ada lak kwn lain yg nk join..
so bertmbah ramai ler..
pas berbuke..
g tgk movie..
tgk citer 'ORPHAN'
best gak r..
penuh aksi..
dia x seram..
tp saiko giler..
mule lah aku ni menjerit2 dlm pnggung..
slmat bawa sweater..
smbil nk jerit..ttup mulut ngn sweater..
x ler bising sgt..
(kalo x mesti dh kena sound ng org..hihihi)



citer ni mengisahkan 1 family ni yg amik ank angkat..
actually bkn family ni xde anak..
tp ms wife dia nk lahirkan baby dia yg ke-3,ank dia meninggal dlm perut..
sbagai seorg wanita..
giler tersentuh beb hati aku ms tgk dia nangis time baby dlm perut tu meninggal..
ye r..dh pregnant 9 bln..
time nk lahir meniggal lak..huhu

jom..cont citer..
utk hlgkn rs sedih tu..
depa pun amik ank angkt..
gurl, umur 9 thn..
nama dia esther..
tp bdk ni saiko gler..
upenye dia mmg giler..
actually,dia ada mslh hormon dlm bdn
dia patutnye dh umur 33 thn..
tp dia x membesar cm org lain..
dia xleh trima keadaan tu smpai dia jd org giler yg kejam n jahat giler..
so..motif dia duk kt umh anak yatim tu sbb dia nk ada family yg amik dia jd ank angkat..
then, dia akn goda husband org tu..
kalo x dpt goda si suami tu..
dia akn bunuh 1 family..
n itu lah yg terjadi..
tp ending citer ni x best sgt..
sbb husband org tu mati..
ank dia lg sorg pn mati gak kot kt hosp..
huhu..sedih tui..
tp aku puas sbb esther tu pn mati skali..hehe

abs tgk movie around kul 11.30..
then..trs blk s.alam..
tp x trs blk umh..
kwn aku ajak lepak kt hakim..
borak2 smpai kul 2.30 baru blk umh..
blk umh pe lg..
cuci muka..
then..
Zzzz....

2 Comments:

  1. Nur Nadhirah Azmi said...
    ee..memalukan jerit2 dlm panggung...nasib time 2 nad x dak dlm panggung malukan suku sakat baiduri jer...hahahha
    akusygdia said...
    amboi2..
    xpe ler..
    jerit2 r best..
    baru real feel tgk movie..
    haha
    xpe..akk pg sane pakai name tag lain..
    bkn baiduri nyer..hihi

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails