Sunday, August 30, 2009

++aKu keCEwA++


aku kecewa giler ari ni...
kecewa tahap gaban..
waaaaaaaaaa....
aku nk gak baju pink tu..
nk gak baju pink tuuuuuuuuuuuuuuuu....
sedih nyer..
last week baru tgk baju tu ada lg..
bile aku dh niat nk beli hari ni baju tu dh xde..
di ulang..
DAH TAKDE...
waaaaaaaaa
kecewa nyer..
frust giler..
aku dh suke sgt baju tu..
dekat 10 kali gak aku masuk balik kedai tu..
utk btl2 cnfirm kan yg baju tu btl2 dh xde..
smpai bdk yg jaga kedai 2 pn dh cam muka aku agaknyer..
hihi

aku dh fall in luv ngn baju tu
tgk sekali je aku dh trs berkenan
sbb tu aku frust giler..
nyesal gak..
nape aku x terus je beli baju tu last week???
huh...
waaaa....ilg dh mood raye aku..
huhu

last2 aku borong gak brg lain..
x dpt borong baju raye..
aku borong selendang..
baru beli 2 je td..
ingt nk beli byk lg..
sume color aku nk..
baru leh buka butik sendiri..
hihi

dgn kekecewaan yg melanda tu..
aku ttp menceriakan diri cuci mate..
hehe
beli makanan kt bazar ramadhan kt pkns..
(1st time buka pose kt luar utk pose kali ni..hihi)

then..kami berbuka puasa kt tepi tasik shah alam..
giler romantik..
slalonyer lampu kt situ hidup..
tp td xlak..
so kami dpt cahaya dr bulan yg trg benderang n lampu2 kedai kt area situ je..
trg gak lah..
siap bwa paper wt alas lg..
mmg best..
ramai gak org yg buke pose kt situ..
aku ng teha n surul je td..
qiqi x ikut sbb dia blk melaka..
huhu

lps mkn..
lepak2 jap.
borak2..
n then blk..
mlm ni umh aku sunyi..
sbb ramai blk kg..
tggl aku,teha,fiza n aza je..
surul dh blk kul 10 td..
best nyer blk umh..huhu
luper lak nk tipon mak aku td..
xpe r..
esok aku call..
ni dh ngntuk..
tp mls nk tdo..

hati msh kecewa...
waaaaaaaaaaaaaaaaa
baju pink idaman ku..
huhu



0 Comments:

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails