Tuesday, July 14, 2009

++pEniNg++

Waaaaaaa...
skjapnyer ms berlalu..
aku dh sem last dah
rs cm baru je dtg uitm shah alam ni
hehe

erm..ms blk ari tu lan yg amik aku kt bus stop..
erm..mcm bese..
mmg dia yg amik aku pn slame ni..
dah r bus lewat smpai ms tu..
aku mls gak nk minta tlg..
tp minta gak r
dia suke je dpt jumpa aku
huhu
erm...
siap ckp dia rindu sgt kt aku..
aku???
xingat dia pn ms cuti
smpai bufday dia pun aku x wish
aku pn x tau
camne aku nk lari ni
aku ingat selama aku diamkan diri waktu cuti,dia leh lupe kt aku
tp dia ttp ingat gak
aku pn x tau nk ckp camne
perasaan aku pd dia..
dr dulu smpai skrg same je..
perasaan yg sentiasa mcm tu je
suka tp bkn syg
aku pernah try nk syg dia lbh..
but i can't
huhu

smlm n ari ni kls dh start
tp ad gak yg lum start
awal2 sem camni..
aku punye otak..
mmg blurrrrrr
hehe
lecturer ajar kt dpn,aku dgr
tp dgr smbil otak melayang ke lain
of course lah aku ingat umah je
waaaaaaaaaaa
nk balik

rindu kt 'kwn' aku
skrg umh aku dh ad tenet,leh lh aku on9 slalo
leh ym ngn dia
dia kate nk dtg shah alam
yahooooooooo..
leh jumpa dia
lame dh x gaduh ng dia
he

balik sini..
tenung meja..
teringat kt cici aku
cici..maafkan aku
aku x sangka lak mamat sewel tu x pndai jaga ko
mesti dia x ikhlas nk jaga
sbb tu cici aku mati...
mmg aku xkn maafkan mamat sengal tu
dh lah tipu liza n aku..
pastu..dia wt cici mati lak

td baru pas gayut..
fikri tepon aku
waa...x abis2 ng soklan cepu emas dia..'cik fara,bile kite nk jumpa lg?'..
aku penat tol nk jwb soklan tu
dia siap ckp b4 ni aku asyik bz je..
smpai 4 sem dia tunggu nk jumpa ngn aku lg..
huhuhu
pening pening pening
ni sume syafiq punye psl..
suke2 ati je jual no aku..
tp xpe lah..
xkn aku nk mrh shafiq lak kan
dh 2 thn pn berlalu..
huhu

0 Comments:

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails