Wednesday, July 1, 2009

+LegA ++ SaKiiiiT+

yahoooooooooo...
akhirnyer lega gak ati coz dr mahesh dh slmat dtg menjenguk kami td..
dia dtg pn x lame..
x sampai setengah jam kot..
lgpn wife dia tunggu dlm kete..
bgs gak dia x lame..
xlah kecut perut sgt ktorg lyn dia
hehe

tp x byk pn yg ktorg tnjuk
juz dia suh bawa dia round kilang
tunjuk2 ape yg patut..
n ktorg tnjuk research yg ktorg wt tu..
ad 2 research..
dia suka n berbangga gak r..
hehe

dah bawa dia round n citer serba sedikit,then ktorg bawa dia g bahagian maintanance
BUT dr mahesh is always dr mahesh..
akhirnyer t'keluar gak soklan luar jangkaan dr mulut dia.
agk ternganga gak r ktorg nk jwb..
sbbnyer..

1)kena mik ms nk fhmkan maksud soklan dia
2)take time nk pk jwpn lak

pnat ktorg dok bg jwpn..sume dia kate salah..
last2 dia suh smpn soklan tu n jwb ms present nanti..
lawak tui..
hehe

settle psl dr mahesh
ari ni aku cont siapkan report lg
weekend ni nk ikut lilo blk bp lg
tp mmg kena siapkan gak report dlm minggu ni..
x pyh terkejar2 nanti

aku sakit perot lak ari ni...
aduh..
bisa sungguh skt ni..
kejang nyer perut..
pinggang pn dh lenguh gler..
camni lah lumrah jd wanita kan..
huhu
nak x nk kena gak thn
huhu
x sbr nk blk umh

ari ni syok main bls2 email je ngn 'kwn' aku tu..
syok btl..
entah ap2 je..
siap main bg2 gmbr..
nk pic aku smpai 10 keping..
lemak betoi..
aku bg 2 keping je
cukup lah wt kenangan
hehe

nk kemas2 brg ni..
dh nk blk..
yahooooooooooo

0 Comments:

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails