Wednesday, June 10, 2009

something happen......

something happen...
ermm...
dah bape ari ak x tulis dlm ni..
jumaat lps aku blk kg..
abg ejal aku khwin..
best gak r majlis..
tp bz gler r aku..
ke sane org pnggil..
pastu org sini plak pggil...

yg bestnyer akak ipar aku dah pregnant pun..
majlis belah p'puan kt t'ganu bln 3 ari tu..
yea yea...
ak nk dpt ank sedara..
best nyer..
hihi
nk jd makcik..
apa lh name dia nk pggil aku nanti..
hehe

erm..
berbalik pd ksh hidup aku plak..
erm...
aku ada msg somebody 2-3 ari ni...
org yg pernah jd seseorg yg pnting dlm hidup aku dulu..
tp skrg tdk lg..
sumenyer dah TAMAT..
no more story between us..

erm..
msg dh ada haluan hidup sdr..
lgpun xkan kite nk pakse org kan..
skrg ni aku jd blk cam dulu..
playgurl berjaya..
wakakakaka

ada juga dpt kwn baru..
baik sgt..
aku tau ramai org yg baik d sekeliling aku..
tp entah lah..
hati ni ssh btl lah..
kdg2 aku x suka..
tp org tu serius..
bile aku suka plak..
lain plak jadinyer...
huhuhu..
cinta?????????????????????/

bg aku skrg ni....
LUV IS DISASTER........................................................

0 Comments:

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails