Tuesday, June 16, 2009

erm..
aku poning...
mcm2 perkara jd dlm hdp aku minggu ni..

aku dpt tau slh sorg skandal aku rupernyer dh ade awek...
erm..
nsb baik aku dh tgglkan mamat tu awal2...
sengal btl..
biar je lah..
aku pn mls nk amik tau lg psl dia..
suh jaga ikan aku pn dia x ati2..
cian...
mati cici aku..
huhu

citer lain plak, aku dpt tau sorg kwn aku ad mslh plg bsr dlm hidup..
ermm..lemahnyer p'puan..
bile apa yg plg pntg lelaki dh amik..
mmg sampai mati lah tggung rs berdosa n mnyesal tu..
kawan..kawan..
nape lh korg mudah sgt percaye kt lelaki..
dorg tu ramai yg nafsu binatang..
btl2 bersifat kebinatangan..
huhu

ada plak sorg 'kwn' aku ni asyik rendah diri je nk kwn ngn aku..
erm..
nk kate dia rendah..
dia lg tinggi dr aku..
hehe.
aku pn pelik..
aku pn x fhm ati aku ni..
aku syg gak kt 'kwn' aku tu..
selesa kwn ngn dia..
sporting n selalo wat aku gelak..
yg pnting dia mmg SENGAL..
he
hope dia x bace blog aku ni..hihi

duda aku y kepala angin tu aku dh lma lost contact..
hya org2 tertentu je tau psl duda sengal tu..
qiqi n tehah je lah yg tau..
hehe
mls dh aku nk amik tau psl mamat tu..
angin ngalahkan gurl dtg bln..
he

pakcik sorg tu pun aku lyn2 gitu je..
kdg2 ok..
kdg2 x ok..
ni lah dunia hdp aku ngn LUv n boys....
kdg2 aku poning n mls nk pk..
tp dorg ade je yg nk ganggu hdp aku..
nyampah btl..

k lah..
aku stop dulu..
byk lg boys yg aku nk citer..
tp next time lah..
nanti penuh sgt page ni..
hehe

next time aku citer plak psl F, B, I ...hehe

0 Comments:

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails