Monday, June 22, 2009

++diFFereNt sLot++

hye..
kite jumpa lg..
jap je hujung minggu berlalu kan..
pg td ngntuk gler nk bangun
rs cam nk je cont tdo
tp mengenangkan ha'en,aku trs bangun
cian plak dia t'tunggu2 kalo ktorg siap lmbt

citer apa ek..
erm..smlm aku kuar..
g Cs..
kuar dating ng 'kwn' aku..
hehe
sonok gler
sonok aku lyn 'kwn' ak yg sengal tu
g tgk movie..citer terminator..best sgt
pas tgk movie,ktorg g mkn
kt pst bndar..
makanan lmbt gler sampai
mkn nasi ayam..
perghhhhhhhh...
mmg sdp r nasi ayam kt situ..
ayam dia pun byk
perot aku dh msk angin ms tu..
so,aku mkn x abis
bile dh blk,baru teringat2..sengal btl..he

dh siap mkn,g solat jap..
then g Danga Bay..
g tgk binatang dlm tu...
mcm2 ada..
sonok..
mmg aku jd kanak2 rebina smlm..he

tgk jam cam awal lg
so,melencong g Angsana plak..
aku g beli novel..
lame dh x beli novel baru..

pastu ktorg blk psr gdg,tp aku x trs blk..
takut ad jiran2 tetangga melepak kt kaw umah aku
so,aku ajak 'kwn' aku g lpk kt tasik yg ad muzium lyg2 (aku pn xtau ap name tmpt tu..hihi)
dh smpai situ,aku pow suh blnje eskrimm
sodap tau
sambil mkn eskrim ktorg lepak2 tgk org main lyg2..
ptg2 minggu kan ramai org kuar bw family beriadah..hehe

dkt kul 7 baru blk umh..
mmg berjalan sakan sehari suntuk
best sgt2..
aku hepyyyyyyy...
thanks 'kwn' ku coz ko sudi lyn aku ni
dah lah nakal
mcm budak2 plak tu
he

_____________________________________________________________

masuk citer lain plak
actually,mlm ahad tu aku tunggu seseorg..
dia kate nk dtg umah..
sbb dia nk g beli tiket kt larkin..
aku pn ckp lah suh jumpa aku skali
aku nk sgt jumpa dia
mula2 dia kate nk dtg,
pastu ckp kalo sempat plak
mcm main2 plak

last2 baru aku ingat
ktorg dh xde apa2
mane leh aku pakse dia suh dtg
mlm tu baru aku btl2 sdr..
akku rs mcm baru sdr dr mimpi..
so skrg..
aku xkn contact n cr dia lg
aku dh buang sume benda yg mengingatkan aku pd dia
no tpn pun aku dh delete..
aku tau ini yg dia nak..
erm..biar lah

aku pn hepy dh ngn hdp aku skrg ni
.........
__________________________________________________________

mr fikri rajin plak msg aku 2-3 ari ni
mipi apa ntah
asyik tnya soklan bile nk jumpa je?
2 thn ktorg kenal,beribu kali dia tanya soklan tu
aku jumpa dia 2 thn lps je
smpai skrg ni aku xjmpa dia lg
bkn pe..
dia tu..huhu
erm..ssh aku nk ckp..
dh byk kali aku ckp
aku anggap dia kwn je
mcm kwn aku yg lain
tp dia ssh nk fhm
huhu

ari ni plak tibe2 zul msg aku blk
erm
aku jwb benda penting je lah
ni lg sorg mamat sengal
setahun lbh aku knl dia,baru aku tau dia ad awek dah
punya lah jiwang ngurat aku
ber'ia2 plak tu
bile aku tau dia ad awek,aku blah camtu je
aku bkn gurl jht..rmpas hak org
aku fhm ati kaum aku sndiri
lelaki ni mmg x reti nk setia ke?????

0 Comments:

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails