Friday, May 29, 2009

hari ni aku sedih sgt.. coz pg td aku gaduh skit ngn supervisor aku...
tension gler...
dia tu asyik nk bg keje je..
dah lah ska push org..
dia ingat ktorg robot ke..
bg keje dah lah byk..pastu asyk tnya dh siap lum..
dia suruh korg wat research..
ngh bz wt research,dia bg plak keje lain..
pastu nk gak suh siapkan ari tu...
aku x ksh kalo tu mmg keje yg dia suh..
mslah hyer..byk keje yg dia suh wat tu actually keje dia..
tp d sbbkan ktorg ada,ktorg plak jd mangsa..huhu
camni ke dunia keje...
huhu..sgt menyedihkan..
sampai aku nangis td..
kbtulan kak wan xde..
kak wan tu QC gak..dia yg byk tlg ktorg..
aku tpn kak wan sambil nangis..huhu

pastu sehari ni x nmpk pn muka supervisor aku tu..
dia naik sekali je td..
aku wat x nmpk je..mls btl..huhu

tp yg bestnyer aku dpt on9 ari ni..hehe
ktorg dok office je..
ada aircond lg..
bestnyer..hehe
mls aku nk jln2 kt production line ari ni..
aku buka tagged,fs n blog aku ni hah..
lame x tgk..hihi

;;
Related Posts with Thumbnails